Meteorolojiden Marmara ve Kuzey Ege İçin Fırtına Uyarısı

Meteoroloji tarafından ülke genelinde yarın havanın parçalı ve çok bulutlu olacağı ifade edilirken, Marmara ve Kuzey Ege'de rüzgarın şiddetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

01.04.2019-17:22 - (Son Güncelleme: 01.04.2019-17:01) Meteorolojiden Marmara ve Kuzey Ege İçin Fırtına Uyarısı

Ülke çapında yarın havanın parçalı ve çok bulutlu olması, Marmara ve Kuzey Ege'de rüzgarın şiddetl ve yer yer kısa süreli fırtına olarak eseceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son verilerine göre, yarın Türkiye çapında hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun güneydoğusu, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Sivas ve Tokat çevrelerinde yağmurlu hava yarın kendini gösterecek.

Yağışların özellikle sağanak, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Sivas yakınlarında karla birlikte yağmur ve kar şeklinde olacağı öngörülüyor. Mardin, Diyarbakır, Siirt ve Şırnak yakınlarında şiddetli yağmur bekleniyor.

Bitlis ve Hakkari yakınlarında yoğun karla beraber yağmur beklenirken, rüzgarın, Marmara ve Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden şiddetli ve yer yer kısa süreli fırtına (50-70 kilometre/saat) şeklinde eseceği ifade edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal