Meteoroloji'den İstanbul Uyarısı! Pastırma Yazı Bitiyor

Hava sıcaklığının Çarşamba günüyle birlikte 5-6 derecelere kadar ineceği İstanbul'da, Meteoroloji Genel Müdürlüğü özellikle akşam vakitlerinde etkili olacağı tahmin edilen kar yağışına karşı vatandaşları uyardı.

11.02.2019-16:07 - (Son Güncelleme: 11.02.2019-15:34) Meteoroloji'den İstanbul Uyarısı! Pastırma Yazı Bitiyor

Hava sıcaklığının Çarşamba günüyle birlikte 5-6 derecelere kadar ineceği İstanbul'da, Meteoroloji  Genel Müdürlüğü özellikle akşam vakitlerinde etkili olacağı tahmin edilen kar yağışına karşı vatandaşları uyardı.

İstanbul'da bu akşam geç saatlerden itibaren lodosun etkili olacağı tahmin ediliyor. Salı günü 16-17 derecelere kadar yükselen hava sıcaklığının Çarşamba 5-6 derecelere kadar ineceği belirtildi.

KAR UYARISI

Çarşamba öğleden itibaren şiddetli yağmur bekleniyor. Havanın da soğumasıyla beraber perşembe günü İstanbul'un yüksek bölgelerinde özellikle akşam vakitlerinde yağışların zaman zaman karlı birlikte yağmur ve kara çevirebileceği ifade edildi.

ERZURUM, AĞRI VE MUŞ ÇEVRELERİ KAR YAĞIŞLI

Meteoroloji'nin son verilerine göre,, bugün Şanlıurfa, Mardin ve Artvin çevrelerinin yağmurlu, Erzurum, Ağrı ve Muş çevrelerinin kar yağışlı, öğle vakitlerinden sonra Ağrı ve Hakkari çevrelerinin karla beraber yağmur ve kar yağışlı, Iğdır çevreleri ile akşam vakitlerinden sonra Kıyı Ege, gece saatlerinde Antalya'nın doğu ilçeleri ile Edirne çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği bekleniyor. Doğu bölgelerinde buzlanma ve don olayı ile beraber bu sabah ve gece vakitlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesinin etkili olabileceği belirtildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal