Meteoroloji Uyardı! İstanbul'a Kavurucu Sıcaklar Geliyor

Meteoroloji'den İstanbullulara kötü bir haber daha geldi. Geçen hafta sağanak yağışın etkisi altında olan İstanbul bu defa da yüksek sıcaklıkla mücadele edecek. Tahminlere göre Pazartesi günü İstanbul'da hissedilen sıcaklık 40 dereceyi bulacak.

21.07.2018-21:35 - (Son Güncelleme: 21.07.2018-21:29) Meteoroloji Uyardı! İstanbul'a Kavurucu Sıcaklar Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından pazar ve pazartesi günleri ile alakalı hava tahmin raporu yayınlandı. Meteoroloji tarafından gerçekleştirilen son değerlendirmelere göre İstanbul'da hava sıcaklıkları yükselecek. Pazar günü 32 derece olacak hava sıcaklığı pazartesi günü daha da yükselerek 34 dereceyi bulacak. İstanbul'da pazartesi günü hissedilen sıcaklık ise 40 dereceyi görecek. Salı günü itibari ile de sıcaklıklar bir kaç derece düşmeye başlayacak.

HAVA SICAKLIĞI PAZARTESİ GÜNÜ REKOR SEVİYEYE ULAŞACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son hava durumu tahminleri paylaşıldı. İstanbul'u etkisi altına alan sağanak dalgasının Marmara'yı terk etmesinin sonrasında hava sıcaklıkları daha da yükselmeye başladı. Hafta sonu yükselecek sıcaklıklar İstanbul'da pazartesi günü rekor düzeye varacak. Salı gününün sonrasında hava sıcaklığı 4 derece birden azalarak İstanbullulara az da olsa biraz rahatlık verecek.

İŞTE İSTANBUL'DAKİ 3 GÜNLÜK HAVA DURUMU RAPORU

22 Temmuz Pazar: İstanbul'da pazar günü hava parçalı bulutlu olacak. Hava sıcaklığı 32 derece, hissedilen sıcaklık ise 36 derece seviyesinde olacak.

23 Temmuz Pazartesi: İstanbul'da pazartesi günü güneşli olacak. Hava sıcaklığı 34 derece, hissedilen sıcaklık ise 40 dereceyi görecek.

24 Temmuz Salı: İstanbul'da salı günü hava bulutlu olacak. Hava sıcaklığı bir kaç derece azalarak 30 derece, hissedilen sıcaklık ise 34 derece seviyesinde olacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal