Meteoroloji Kuvvetli Yağış İçin Uyardı! İstanbul Ve Trakya'da Yaşayanlar Dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul ve Trakya bölgesinde oluşacak sağanak yağış için uyardı. Yapılan açıklamada oluşabilecek sel ve taşkınlara karşın dikkatli olunması istendi.

17.06.2021-20:21 - (Son Güncelleme: 17.06.2021-20:21) Meteoroloji Kuvvetli Yağış İçin Uyardı! İstanbul Ve Trakya'da Yaşayanlar Dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul ve Trakya için alarm verdi. Meteoroloji yarın sabah 11.00’da başlayacak olan sağanak yağışın akşam 22.00’a kadar süreceğini bildirdi. Sağanak yağış için vatandaş uyarıldı. 

Yaz aylarında olmamıza rağmen Meteoroloji Genel Müdürlüğü ilerleyen günlerin de yağışlı olacağını açıkladı. Meteoroloji, İstanbul ve Trakya’da kuvvetli sağanak için uyarı verdi. Açıklamada, oluşabilecek taşkın, sel gibi olaylara karşın dikkatli olmaları istendi. 

Yapılan açıklamada, İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne için sağanak uyarısı verildi. Yıldırım ve dolu yağışına karşın vatandaşlar uyarıldı.

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ‘Ülkemizin iç ve batı bölgelerinde mevsim normalleri altında seyreden hava sıcaklıklarının, artarak iç ve batı bölgelerde mevsim normalleri civarında, doğu bölgelerde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor’ ifadeleri yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal