Meteoroloji Açıkladı! 11 Haziran 2021 Cuma Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) aracılığıyla yapılan son tahminlere göre yurt genelinde havanın parçalı ve yer yer çok bulutlu olması bekleniyor. 11 Haziran 2021 hava nasıl olacak?

11.06.2021-12:17 - (Son Güncelleme: 11.06.2021-13:08) Meteoroloji Açıkladı! 11 Haziran 2021 Cuma Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) aracılığıyla 11 Haziran 2021'de hava durumu tahmin raporu paylaşıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurt genelinin parçalı ve zaman zaman çok bulutlu, İç Ege, Akdeniz’in iç bölgeleri, Trakya Kesimi, İç Anadolu (Yozgat hariç), Doğu Karadeniz ve Hatay, Antalya, Bolu, Erzincan ile Ardahan etrafının yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.

Marmara Bölgesi'nde hava durumu kritik bir farklılık olmayacağı, yurt genelinde mevsim normallerinde seyredeceği bekleniyor.

RÜZGAR

Rüzgarın genelde kuzeyli, yer yer Akdeniz sahilleri ve Doğu ile Güneydoğu Anadolu’da güneyli taraflardan hafif, yer yer orta kuvvette esmesi tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE BUGÜN HAVA NASIL?

MARMARA BÖLGESİ HAVA DURUMU

Marmara Bölgesi'nde hava durumu parçalı ve az bulutlu, yer yer batısının çok bulutlu, sabah saatleri itibariyle Kırklareli etrafının öğle saatleri itibariyle Edirne ile Tekirdağ etrafının yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.

İSTANBUL

İstanbul hava durumu parçalı ve az bulutlu en yüksek 27°C, en düşük 18°C olması bekleniyor.

ÇANAKKALE 

Çanakkale hava durumu parçalı ve az bulutlu en yüksek 29°C, en düşük 19°C olması bekleniyor.

KIRKLARELİ 

Kırklareli hava durumu parçalı ve az bulutlu, yer yer çok bulutlu, sabah saatleri itibariyle sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 26°C, en düşük 15°C olması bekleniyor.

KOCAELİ 

Kocaeli hava durumu parçalı ve az bulutlu en yüksek 28°C, en düşük 16°C olması bekleniyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Ege Bölgesi hava durumu parçalı ve zaman zaman çok bulutlu, sabah saatleri itibariyle bölgenin iç taraflarının yer yer  ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.

A.KARAHİSAR

Afyonkarahisar hava durumu parçalı ve çok bulutlu, sabah saatleri itibariyle aralıklı ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 21°C, en düşük 10°C olması bekleniyor.

DENİZLİ 

Denizli hava durumu parçalı ve çok bulutlu, sabah saatleri itibariyle zaman zaman ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 27°C, en düşük 16°C olması bekleniyor.

İZMİR 

İzmir hava durumu parçalı ve az bulutlu en yüksek 29°C, en düşük 20°C olması bekleniyor.

MUĞLA 

Muğla hava durumu parçalı ve çok bulutlu, öğle saatleri itibariyle iç taraflarının zaman zaman ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 24°C, en düşük 13°C olması bekleniyor.

AKDENİZ BÖLGESİ HAVA DURUMU

Akdeniz Bölgesi hava durumu parçalı ve çok bulutlu, bölgenin iç tarafları ile Hatay etrafı ve Antalya şehir merkezi ve batı ilçelerinin yerel sağanak ile gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.

ADANA

Adana hava durumu parçalı ve çok bulutlu, öğle saatleri itibariyle kuzey ilçeleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 29°C, en düşük 20°C olması bekleniyor.

ANTALYA 

Antalya hava durumu parçalı öğle saatleri itibariyle şehir merkezi ile batı ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 26°C, en düşük 20°C olması bekleniyor.

HATAY

Hatay hava durumu parçalı ve çok bulutlu, gece saatleri itibariyle  yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 27°C, en düşük 20°C olması bekleniyor.

ISPARTA 

Isparta hava durumu parçalı ve çok bulutlu, sabah saatleri itibariyle sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 24°C, en düşük 12°C olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU BÖLGESİ HAVA DURUMU

İç Anadolu Bölgesi hava durumu parçalı ve zaman zaman çok bulutlu, bölge genelinin (Yozgat dışında) zaman zaman ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği öngörülüyor.

ANKARA 

Ankara hava durumu parçalı ve çok bulutlu, öğle saatleri itibariyle yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 24°C, en düşük 13°C olması bekleniyor.

ESKİŞEHİR 

Eskişehir hava durumu parçalı ve çok bulutlu, öğle saatleri itibariyle sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 25°C, en düşük 12°C olması bekleniyor.

KONYA

Konya hava durumu parçalı ve çok bulutlu, öğle saatleri itibariyle yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 23°C, en düşük 13°C olması bekleniyor.

SİVAS

Sivas hava durumu Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatleri itibariyle yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 24°C, en düşük 10°C olması bekleniyor.

BATI KARADENİZ BÖLGESİ HAVA DURUMU

Batı Karadeniz Bölgesi hava durumu parçalı ve az bulutlu, iç bölgelerinin zaman zaman çok bulutlu, öğle saatleri itibariyle Bolu etrafının yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU 

Bolu hava durumu Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatleri itibariyle sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 23°C, en düşük 10°C olması bekleniyor.

DÜZCE

Düzce hava durumu Parçalı ve az bulutlu en yüksek 27°C, en düşük 13°C olması bekleniyor.

SİNOP

Sinop hava durumu Parçalı ve az bulutlu en yüksek 22°C, en düşük 17°C olması bekleniyor.

ZONGULDAK

Zonguldak  hava durumu Parçalı ve az bulutlu en yüksek 23°C, en düşük 14°C olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ HAVA DURUMU

Orta ve Doğu Karadeniz hava durumu parçalı ve az bulutlu, doğu tarafının zaman zaman çok bulutlu, bu akşam saatleri itibariyle Doğu Karadeniz ve bu sabah saatlerinden sonra Doğu Karadeniz’in iç taraflarının yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması tahmin ediliyor. 

BAYBURT

Bayburt hava durumu parçalı ve çok bulutlu, sabah saatleri itibariyle iç tarafları yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 23°C, en düşük 10°C olması bekleniyor.

SAMSUN 

Bayburt hava durumu parçalı ve az bulutlu en yüksek 22°C, en düşük 15°C olması bekleniyor.

TOKAT 

Tokat hava durumu Parçalı ve az bulutlu en yüksek 27°C, en düşük 14°C olması bekleniyor.

TRABZON

Trabzon hava durumu parçalı ve çok bulutlu, sabah saatleri itibariyle iç tarafları yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 22°C, en düşük 17°C olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ HAVA DURUMU

Doğu Anadolu Bölgesi hava durumu parçalı ve az bulutlu, kuzey taraflarının zaman zaman çok bulutlu, sabah saatleri itibarıyla  Erzincan ile Ardahan etrafının yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması tahmin ediliyor.

ERZURUM 

Erzurum hava durumu parçalı ve çok bulutlu en yüksek 24°C, en düşük 7°C olması bekleniyor.

IĞDIR

Iğdır hava durumu parçalı ve az bulutlu en yüksek 33°C, en düşük 19°C olması bekleniyor.

KARS

Kars hava durumu parçalı ve çok bulutlu en yüksek 25°C, en düşük 7°C olması bekleniyor.

VAN 

Van hava durumu Parçalı ve az bulutlu en yüksek 25°C, en düşük 10°C olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ HAVA DURUMU

Güneydoğu Bölgesi hava durumu az bulutlu ve açık, batı taraflarının zaman zaman parçalı bulutlu olması tahmin ediliyor.

ADIYAMAN 

Adıyaman hava durumu parçalı ve az bulutlu en yüksek 31°C, en düşük 19°C olması bekleniyor.

DİYARBAKIR 

Diyarbakır hava durumu az bulutlu ve açık en yüksek 32°C, en düşük 15°C olması bekleniyor.

GAZİANTEP 

Gaziantep hava durumu Parçalı ve az bulutlu en yüksek 29°C, en düşük 16°C olması bekleniyor.

SİİRT 

Siirt hava durumu az bulutlu ve açık en yüksek 30°C, en düşük 18°C olması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal