Son Dakika! Taksi ve Minibüsçü Esnafı Yarından İtibaren Aşılanacak

Fahrettin Koca açıklamalarda bulundu. 'Şehir içi ve şehirlerarası ulaşım faaliyetlerinde çalışanlar ile taksi ve dolmuş esnafı da aşı programımıza dahil oluyor. Yarından itibaren aşılarını olabilirler' dedi.

11.06.2021-11:08 - (Son Güncelleme: 11.06.2021-13:39) Son Dakika! Taksi ve Minibüsçü Esnafı Yarından İtibaren Aşılanacak

Son dakika haberine göre aşılamada yeni grup belli oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Şehir içi ve şehirlerarası ulaşım faaliyetlerinde çalışanlar ile taksi ve dolmuş esnafı da aşı programımıza dahil oluyor. Yarından itibaren aşılarını olabilirler.' şeklinde konuştu. 

Türkiye aşı sayesinde giderek başarılara imza atıyor. Dünyadaki aşı sıralamasında Türkiye, ilk 10 ülke içinde bulunuyor. Şimdiye dek 32 milyondan fazla aşı yapıldığı Türkiye'de aşılama programına bir grup daha eklenmiş oldu. Sağlık Bakanı Koca, sosyal medya hesabından (Twitter) taksici ve minibüsçülerin de yarından itibaren aşı olabileceklerini açıkladı. 

YARINDAN İTİBAREN BAŞLIYOR 

Sağlık Bakanı Koca yaptığı açıklamalarında 'Şehir içi ve şehirlerarası ulaşım faaliyetlerinde çalışanlar ile taksi ve dolmuş esnafı da aşı programımıza dahil oluyor. Yarından itibaren aşılarını olabilirler' ifadelerini kullandı. Önceki günlerde sanat camiasına ilişkin aşılama programı başlatılmış, bu programa tiyatrocular ve daha sonrasında da kafe ve restoran çalışanları dahil olmuştu.

HAFTA BAŞINDA 4.2 MİLYON DOZ BIONTECH AŞISI GELİYOR 

Öte yandan haziran ayının sonuna kadar Türkiye'ye 30 milyon doz BioNTech aşısı gelecek. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hafta başında 4.2 milyon doz BioNTech aşısının daha Türkiye'ye ulaşacağını dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal