17.01.2022-16:03 (Son Güncelleme:17.01.2022-16:03)


1

SOMNIUM SPACE

SOMNIUM SPACE

Somnium Space blok zinciri üzerine inşa edilmiş sanal gerçeklik (VR) platformudur. Yeni nesil iletişim, tasarım ve yeni ekosistem yaratma isteğiyle yaratılır. Arazi parselleri NFT haline getirilip satılabilir.



2

BLOKTOPIA

BLOKTOPIA

Polygon blok zinciri üzerinden yapılan Bloktopia'nın amacı sanal gerçeklik deneyimini bu evrene taşımaktır. FPS bakış açısına sahip oyunda para kazanılabiliyor.



3

AXI INFINITY

AXI INFINITY

Oyunda “Axie” adındaki karakterleri geliştirdikten sonra ilgililer için satışa çıkarıyorsunuz. Oyun içindeki mağazada satışa çıkarabildiğiniz karakterlerinizle oyunda daha büyük ödüller kazanabiliyorsunuz. Karakter satışları ve savaşlardan büyük gelirler elde eden kullanıcılar oyundan çok memnun.



4

THE SANDBOX

THE SANDBOX

Kripto para piyasasında bulunan metaverse kripto paralarından biri olan Sandbox, gücünü topluluğunun büyüklüğünden alıyor. SAND sahipleri, içerik oluşturup NFT olarak blok zincirinde satış gerçekleştirebiliyorlar. SAND, Sandbox’ın ekosisteminde alışveriş yapılmasına olanak sağlayan tokendir. Sandbox Ethereum temellidir. Oyuncular oyun içerisinde arazi satın alabilir, çeşitli görevler tamamlayarak Sand token kazanabilirler. Ayrıca Sand token da satılabilir.



5

MY NEIGHBOR ALICE

MY NEIGHBOR ALICE

Sanal adaların satın alındığı bu oyunda eşya toplayıp inşa etme sistemiyle para kazanılabilir. Çok oyunculudur. NFT toplayıp takas etmek, satmak oyunun dinamikleri arasındadır.



6

Mana coin merkeziyetsiz bir para birimidir. Bitcoin sonrası kripto para borsasında en çok bilinen coin olan Ethereum blok zinciri tarafından desteklenmektedir. Bir sanal gerçeklik platformudur. Kullanıcılar içerik ve uygulamalar oluşturabilir, deneyimler yoluyla para kazanabilirler. Platformun üzerinden yani sanal gerçeklik içinden arsa satın alma ve üzerine inşa etme gibi durumlar söz konusudur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR