Metabolizmanız Yavaşsa Zencefilli Bu Kürü İçin

Mevsime, strese ya da gıdalara bağlı olarak metabolizmamız zaman zaman yavaşlar. Yavaşlayan metabolizma ise günlük yaşantımızı kısıtlayabilir ve rahatsızlık verebilir. İşte bu gibi durumlarda yapılması gerekenleri sizin için derledik.

24.07.2019-16:09 - (Son Güncelleme: 24.07.2019-15:56) Metabolizmanız Yavaşsa Zencefilli Bu Kürü İçin

Yavaşlayan metabolizma bazı sağlık sorunlarını da beraberinde getirebilir. Metabolizma hızlandırıcı gıdalar tüketerek yavaş olan metabolizma hızınızı arttırabilirsiniz.

METABOLİZMA HIZLANDIRICI TAVSİYELER 

- Yeşil çay, ada çayı, tarçın çayı, kekik çayı, zencefil çayı ve mate gibi çaylar içeriğindeki bileşenler yardımıyla metabolizmanızı hızlandırır. Gün içinde bu çaylardan içerek daha hızlı kilo verebilirsiniz.

- Sabahın erken saatleri vücudumuz ve hormonlar için bir hayli önemlidir. Erken uyanmak vücudun daha dinç olmasına ve metabolizmanın hızlanmasına destek olur.

- Türk kahvesi, içeriğindeki kafeinle vücudu uyaran bir besindir. Güne başlarken bir bardak içerseniz metabolizmanız hızlanır.

METABOLİZMA HIZLANDIRICI KÜR 

MALZEMELER:

1 tatlı kaşığı rendelenmiş taze zencefil
Yarım limonun suyu
Rendelenmiş yarım limonun kabuğu
1 çay bardağı oda sıcaklığında su

YAPILIŞI:

Su bardağı boyutunda bir bardakta yukarıdaki malzemeleri bir araya getirerek iyice karıştırın. İçerisindeki posaları süzgeçte süzmeden olduğu gibi birkaç yudumda tüketin.

 

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal