Mesut Özil Transferinde Acun Ilıcalı Detayı

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil için düzenlenen imza töreninde, yıldız oyuncu 3.5 yıllık sarı lacivertli kulüp ile anlaşma sağlarken açıklamalar sırasında Acun Ilıcalı'nın transferdeki etkisi büyük gündem yarattı.

27.01.2021-16:23 - (Son Güncelleme: 27.01.2021-16:38) Mesut Özil Transferinde Acun Ilıcalı Detayı

Sarı lacivertli kulübün başkanı Ali Koç imza töreni sırasında yaptığı açıklamalarda, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transferinin detayları ile ilgili açıklamalarda bulunurken ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'ya maddi manevi katkılarından dolayı teşekkür etti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Mesut Özil'in transferinin ateşi 20 Haziran 2019'da yaptığımız Win Win kampanyasında başladı. Biz o gün aslında yeni bir hikayeyi başlatmışız. Bu hikayenin pek çok kahramanı ve emek harcayanı oldu. Tüm bunların ötesinde Acun Ilıcalı'nın maddi ve manevi desteği oldu. Kendisi bugün aramızda değil, sevgi ve selamları var. Bağlantı yapacaktık ama saat problemi olduğu için "Yapmayalım" dedi. Bir yaz günü Acun'la konuşuyorduk, "Başkan" dedi, "Mesut'un sözleşmesi seneye bitiyor ve Ocak ayından itibaren yeni sene için imzalayabilir. Seneye Haziran'da Fenerbahçe'ye kazandıralım" dedi. Ben de "Nasıl yapacağız, maliyeti nasıl karşılayacağız?" dedim. Acun dedi ki, "Mesut sadece futbolcu değil, müthiş ticari potansiyeli var, biz bunu yapabiliriz' dedi. Ben de 'Gelecekse Ocak'ta gelsin" dedim. O da "Birkaç ay sonra Exxen'i açıklayacağım ve dünyaya yaymak istiyorum, hedefime ulaşmamda Mesut'un da katkısı olacağına inanıyorum" dedi. Biraz düşündük ve Kasım ayında işler somutlaşmaya başladı. ' ifadelerini kullandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal