Beşiktaş Forvet Transferinde Çözümü Buldu!

Süper Lig'de transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala Beşiktaş'ta hareketli günler yaşanıyor. Forvet ransferi için çalışmalarını sürdüren siyah beyazlılar çözümü buldu.

27.01.2021-15:52 - (Son Güncelleme: 27.01.2021-16:06) Beşiktaş Forvet Transferinde Çözümü Buldu!

Ligde ilk yarıyı lider tamamlayan Beşiktaş, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek istiyor. Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın forvet istediğini açıklamasının ardından çeşitli adaylar ile görüşen Beşiktaş yönetimi TFF'nin belirlediği limit problemlerini aşmadan transferi tamamlamanın yollarını arıyordu.

Aradığı çözümü kadro dışı oyuncularından birini takas olarak vermekte bulan Beşiktaş yönetimi, Kasımpaşa Spor Kulübü ile yaptığı görüşmelerde Fode Koita transferi içim Jeremain Lens'i öneren siyah beyazlılar Kasımpaşa'dan olumlu yanıt aldı. 

Kasımpaşa'da bir süredir kadro dışı durumda bulunan Fode Koita, Beşiktaş'a transfer olma konusunda oldukça istekli. 

Beşiktaş'ın Kasımpaşa ile Jeremain Lens takası konusunda anlaşması sonrasında Fode Koita ile detayları görüşmek için masaya oturduğu, Gineli futbolcunun 6 aylık ücret olarak 800 bin euro talep ettiği bildirildi. Ancak siyah beyazlılar bu ücreti yüksek bularak 500 bin euro teklifinde bulundular. Görüşmelerin olumlu bir şekilde devam ettiği, tarafların kısa süre içerisinde anlaşarak açıklamanın yapılacağı öğrenildi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal