Mesut Komiser Arka Sokaklar’a veda mı ediyor? Şevket Çoruh Arka Sokaklar’dan ayrılacak mı? Arka Sokaklar’ın usta oyuncusu Şevket Çoruh diziye veda ediyor

Yıllar önce Kanal D’de yayınlanmaya başlayan Arka Sokaklar’ın usta oyuncusu Şevket Çoruh diziye veda ettiği iddia edildi. Söz konusu iddiayı üzüntü ile karşılayan hayranları ise detayları internet üzerinden araştırıyor. Peki Mesut Komiser Arka Sokaklar’a veda mı ediyor? Şevket Çoruh Arka Sokaklar’dan ayrılacak mı? İşte haberin merak edilenleri...

24.07.2022-15:39 - (Son Güncelleme: 24.07.2022-15:39)

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden birisi olan Arka Sokaklar’da son sezonunun sona ermesiyle beraber pek çok isim yapıma veda etmişti. Arka Sokaklar’ın ilk sezonundan bu yana Mesut Komiser karakteriyle izleyenlerle buluşan Şevket Çoruh’un da diziden ayrılacaklar listesinde olduğu iddiası ortalığı karıştırdı. Söz konusu iddiayı üzüntü ile karşılayan hayranları ise detayları internet üzerinden araştırıyor. Peki Mesut Komiser Arka Sokaklar’a veda mı ediyor? Şevket Çoruh Arka Sokaklar’dan ayrılacak mı?

Mesut Komiser Arka Sokaklar’a veda mı ediyor?

Zafer Ergin, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, Yiğitcan Ergin gibi isimlerle Arka Sokaklar’da başrolleri paylaşan tecrübeli oyuncu Şevket Çoruh’un Arka Sokaklar dizisine veda edeceği iddia edildi.

Şevket Çoruh

T24 yazarı Tuğrul Eryılmaz’ın iddiasına göre Şevket Çoruh, 16 sezondur yer aldığı Arka Sokaklar ekibinden yeni sezon başlamadan önce ayrılacak.

Arka Sokaklar dizisinden ayrılacağı iddia edilen Şevket Çoruh’un konu hakkında henüz resmi bir açıklaması bulunmuyor. Başarılı oyuncu çekimleri devam eden Çakallarla Dans 6 filminin de başrolleri arasında yer alıyor. 

Kanal D’den de yapımcı şirketten de Şevket Çoruh’un veda iddialarına yönelik bir açıklama gelmedi. Bu nedenle söz konusu iddialar son günlerde daha da güçlendi. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal