Kara Tahta reyting kurbanı mı olacak? Kara Tahta dizisinde aksilikler bitmiyor!

TRT1 ekranlarında yeni başlayan Kara Tahta dizisinin başrollerinde yer alan Miray Daner ve Furkan Andıç ikilisi izleyici tarafından beğeni toplamaktadır. Dizi çekimleri, setleri ile mücadele veren ikili bu defa beklenmeyen bir aksilik ile karşılaştı.

24.07.2022-15:30 - (Son Güncelleme: 24.07.2022-15:30) Kara Tahta reyting kurbanı mı olacak? Kara Tahta dizisinde aksilikler bitmiyor!

Kara Tahta dizisi başladığı ilk günden bu zamana kadar beklenilen reytingi karşılayamadı. İzleyici kitlesini oluşturamayan Kara Tahta, bu yeni sezon için kolları sıvadı. Final yapmak istemeyen Kara Tahta'dan reytingleri düzeltmesi bekleniyor. Sevilen dizi başrolleri olan Miray Daner ve Furkan Andıç'ı beklenmeyen talihsiz karşıladı. 

Kara Tahta dizisinden beklenmeyen olumsuzluklar

Kara Tahta dizisini setinde beklenmeyen şansızlıklar gelmeye başladı. Geçen günlerde Furkan Andıç'ın bir sahne çekimi sırasında dizini incitmesi ve sonrası sete bir süre ara verilmesi gerekti. Dizinden operasyon geçiren başarılı oyuncu bir süre dinlenmesinden sonra tekrar setlere döndü. 

Furkan Andıç'tan sonra şimdide Miray Daner, bacaklarını incittiği diz kapaklarının sargı bezi ile kapatıldığı, yönetmen Ender Mıhlar’ın yaptığı bir paylaşımla ortaya çıkmıştı. İki genç oyuncu, birlikte başrolünde oynadıkları dizinin setinde yaşanan kazalara karşın çekimleri bırakmayarak morallerini yüksek tutan halleriyle gündeme gelmişti.

Kara Tahta final mi yapıyor?

Kara Tahta final mi yapıyor? 

Bir süredir gündemde final yapacağı iddiaları dolanan Kara Tahta dizisine bir şans daha verildi. TRT'nin aldığı karar üzerine dizinin devam etmesine,  Üs Yapım imzalı Kara Tahta’ya bir şans daha verilmesi, sevindiren bir gelişme oldu.

Yaz boyunca ekranda kalması planlanan diziye verilen bu zorunlu ara ile birlikte, oyuncuların durumları da merak konusuydu. Miray Daner, evinde dinlenirken çekilen bir pozuyla merak eden herkese teşekkür ederek testinin negatife döndüğü ama biraz daha dinleneceği mesajını verdi.

Kara Tahta final mi yapıyor?

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal