Merve Boluğur Bu Kez Maske Takma Kuralına Uydu

Koronavirüs salgının başladığı günden beri maske takmamak için direnen ünlü oyuncu Merve Boluğur, Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Boluğur’un maske takma kuralına uyması şaşkınlık yarattı.

03.03.2021-13:18 - (Son Güncelleme: 03.03.2021-13:18) Merve Boluğur Bu Kez Maske Takma Kuralına Uydu

Merve Boluğur, koronavirüsle mücadele kapsamında getirilen maske takma zorunluluğuna uymadığı için sık sık gündeme gelmişti. Ünlü oyuncuya, çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tepki göstermişti. Maske takmadığı için iki kez 900 TL'lik para cezasına çarptırılan ünlü oyuncu, inadından vazgeçti.

Oyunculuğun ardından şarkıcılığa soyunan Merve Boluğur, geride bıraktığımız gün Nişantaşı’nda kameralara yansıdı. Bu kez daha önce ihlal ettiği maske kurallarına uyan Merve Boluğur, basın mensuplarının kendisine yönelttiği soruları yanıtsız bıraktı. Ünlü oyuncu, ‘Yürüyüşe çıktım, şu an konuşamam’ diyerek muhabirlerin yanından ayrıldı.

Öte yandan birçok kez maske takma kuralını bozarak hem kendi hem de insanların canını hiçe sayan Merve Boluğur’un maske takması şaşkınlık yarattı.

NE OLMUŞTU?

33 yaşındaki Merve Boluğur, neden maske takmadığı sorularına ‘Mesafeleri olan bir insanım. Doğuştan sosyal mesafem olduğu için maske takmıyorum’ şeklinde karşılık vermişti. Boluğur’un bu açıklaması, sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Sosyal medya kullanıcıları, ‘Dalga mı geçiyor’, ‘İnsanların canını hiçe sayıyor’ yorumlarını yaparak tepki göstermişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal