Mert Yazıcıoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Mert Yazıcıoğlu ile Dilan Çiçek Deniz sevgili mi? Mert Yazıcıoğlu hayatı ve biyografisi

Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile yeni bir ilişkiye başladığı iddia edilen Mert Yazıcıoğlu, magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu. Peki Mert Yazıcıoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Mert Yazıcıoğlu ile Dilan Çiçek Deniz sevgili mi? İşte Mert Yazıcıoğlu hayatı ve biyografisi...

20.03.2023-18:11 - (Son Güncelleme: 20.03.2023-18:11) Mert Yazıcıoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Mert Yazıcıoğlu ile Dilan Çiçek Deniz sevgili mi? Mert Yazıcıoğlu hayatı ve biyografisi

Uzun süredir Afra Saraçoğlu ile ilişki yaşayan Mert Yazıcıoğlu’nun Mert Ramazan Demir ile Saraçoğlu arasındaki yakınlaşma sebebiyle ilişkisini noktaladığı iddia edilmişti. Fakat yakışıklı oyuncunun bekar hayatı beklendiği kadar uzun sürmedi. Mert Yazıcıoğlu’nun geçtiğimiz gece Beyoğlu’nda Dilan Çiçek Deniz ile beraber görüntülenmesi, yeni bir aşkın doğduğu yorumlarının gelmesine sebep oldu. Magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Mert Yazıcıoğlu’nun hayatını ve kariyerini merak edenler ise arama motorlarına yöneldi. Peki Mert Yazıcıoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Mert Yazıcıoğlu ile Dilan Çiçek Deniz sevgili mi?

Mert Yazıcıoğlu ile Dilan Çiçek Deniz sevgili mi?

Afra Saraçoğlu ile ilişkisini noktalayan Mert Yazıcıoğlu, kısa bir süre önce İzlandalı nişanlısı Thor Saevarsson ile yollarını ayıran Dilan Çiçek Deniz ile beraber önceki gece Beyoğlu’ndaki bir tiyatro salonunda görüntülendi.

Mert Yazıcıoğlu - Dilan Çiçek Deniz

Tiyatro çıkışında gazetecileri gören ikili büyük şaşkınlık geçirirken, sevgililer, gazetecilerin, "Dilan Hanım, Mert Bey ilişkiniz hayırlı olsun. Nasıl başladı? Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna, "Arkadaşlar, her şey yolunda. İlişkimiz çok güzel gidiyor. Ama oyun başlayacak. Oyundan sonra konuşalım" diyerek salona giriş yaptı.

Mert Yazıcıoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Mert Yazıcıoğlu, 10 Mayıs 1993 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatının tamamında İstanbul’da kalan 29 yaşındaki başarılı oyuncu İstanbul Aydın Üniversitesi İşletme Bölümü ile akademik kariyerini tamamladı. 

Mert Yazıcıoğlu - Dilan Çiçek Deniz

Oyunculuk eğitimini Ümit Çırak’ın 3 Mota Eğitim Atölyesi’nde alan yakışıklı oyuncu ilk deneyimini Dedemin İnsanları adlı filmle yaşadı. Ardından 2013-2016 yılları arasında FOX'ta yayımlanan; başrollerini Ece Uslu, Özcan Deniz, Ayça Ayşin Turan gibi isimlerin olduğu Karagül adlı dizide "Baran Şamverdi" karakterini canlandıran Yazıcıoğlu, Umuda Kelepçe Vurulmaz adlı dizide "Fırat" karakterini, Mehmed: Bir Cihan Fatihi adlı dizide ise "Korkut" karakterini canlandırdı. 2018 yılında yayımlanan İyi Oyun adlı Sinema filminde "Cenk" karakterini canlandırdı. 2018-2019 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Bir Litre Gözyaşı adlı dizide "Mahir Yetkin" karakterini canlandırdı. Netflix'te yayımlanan Aşk 101 dizisinde "Sinan" rolünü oynadı.

Mert Yazıcıoğlu’nın filmografisi şu şekilde:

Sinema

2011 Dedemin İnsanları

2018 İyi Oyun

Televizyon

2012-2013 Kayıp Şehir

2013-2016 Karagül

2016-2017 Umuda Kelepçe Vurulmaz

2018 Mehmed: Bir Cihan Fatihi Korkut

2018-2019 Bir Litre Gözyaşı

2020 Bir Annenin Günahı

2022 İbrahim Selim ile Bu Gece

2022- Darmaduman Kerem

İnternet

2020 Ölüm Zamanı

2020-2021 Aşk 101

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal