12.03.2021-12:59 (Son Güncelleme:12.03.2021-12:59)


1

Fenerbahçe'ye sezon başında Sivasspor'dan transfer olarak sezonun en çok dikkat çeken transferlerinden biri olan Mert Hakan Yandaş, taraftarlardan aldığı yoğun tepkiler ve kötü performansı sonrasında fazla forma şansı bulamıyordu. Çalışmalarını tam gaz sürdüren Mert Hakan pes etmeyerek formasını yeniden kaptı.



2

Mert Hakan Yandaş sezonun flaş transferiydi. İlk 8 hafta yalnızca 98 dakika Çubuklu’yu giydi. Ancak o pes etmedi.



3

Ağır eleştirilere rağmen formayı kapmayı bildi. 26 yaşındaki futbolcu, takıma verilen izinlerde Samandıra’nın yolunu tutuyor. Bireysel antrenmanlar yapıyor.



4

Haftada 2 gün Fatih Yıldız’ın özel programını uyguluyor. İdmanlardan sonra sahadan ayrılmıyor, en az yarım saat şut çalışıyor. Vazgeçilmez olmayı hedefleyen Mert, evinden çok tesislerde vakit geçiriyor.



5

Sezon başında en çok konuşulan transferlerin başında Mert Hakan Yandaş geliyordu. Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray'ın elinden kaptığı Mert Hakan, alternatif isimler arasında yer aldığı kadronun ilk 11'ine girmeyi başardı.



6

Süper Lig'in ilk 8 haftasında yalnızca 98 dakika sahada kalan 26 yaşındaki futbolcu, ağır eleştiriler aldığı süreçte formayı kapmak için adeta savaştı. İzin günlerini de Samandıra'da geçiren yıldız futbolcu, bireysel olarak çalışmalarına devam etti.



7

Çubuklu formanın vazgeçilmezlerinden biri olmayı hedefleyen Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe teknik kadrosunda yer alan bireysel performans uzmanı Fatih Yıldız eşliğinde haftada iki gün özel olarak çalışıyor.



8

Yıldız ile uyguladığı programda özellikle kondisyonunu yüksek tutmayı planlayan Mert, takım idmanlarının ardından da sahayı terk etmiyor. Her antrenmandan sonra en az yarım saat şut çalışması gerçekleştiren genç futbolcu, evinden çok Samandıra'da vakit geçiriyor.



9

Mert Hakan Yandaş, her fırsatta idolünün yıllarca üst düzey futbol oynayan ve Fenerbahçe'de sportif direktör görevini yürüten Emre Belözoğlu olduğunu söylüyor. Mert Hakan, tecrübelerinden faydalanmaya çalıştığı Belözoğlu'ndan yapması gerekenler konusunda da sürekli fikir alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR