11.03.2021-18:43 (Son Güncelleme:11.03.2021-18:43)


1

Son 3 sezondur transferde yoğun mesai harcayan Fenerbahçe, bu geçen 3 sezonda tam 52 futbolcu transfer etti. Ancak bu transferlerin çoğundan istediği gibi bir katkı sağlayamayan Fenerbahçe'nin yüzünü ise 3 futbolcu güldürdü.



2

Fenerbahçe'nin bu sezon transferlerinden Dimitris Pelkas, Attila Szalai ve Osayi Samuel teknik heyet ve taraftarların yüzünü güldürüyor.



3

Sezon başında son günde gelen Pelkas ile ocak ayında takıma katılan Szalai ile Osayi-Samuel büyük etki bıraktı. Bu 3 ismin henüz 20'li yaşlarda olması da gelecek adına yönetimi umutlandırıyor.



4

Kıbrıs Rum Kesimi'nden Apollon Limassol'den transfer edilen Atilla Szalai, devre arasında transfer olduğu Fenerbahçe'de şimdiden taraftarların sevgilisi haline geldi.



5

Attila Szalai, geldiği günden bu yana sarı lacivertli formayı bir giydi ve bir daha bırakmadı.



6

Attila Szalai, sarı lacivertlilerin ilk 11'inin değişilmez isimlerinden biri haline geldi.



7

Bright Osayi Samuel ise İngiltere Championship ekiplerinden Quenss Park Rnagers'dan devre arasında kadroya katılmıştı.



8

Atletik özellikleri ile özellikle de hızıyla dikkat çeken Samuel, takımın kanat organizasyonlarına adeta hareket getirdi.



9

Devre arasında katıldığı Fenerbahçe'de 9 karşılaşmada forma giyen Samuel geçtiğimiz hafta attığı gol ile siftah yapmış ve gol perdesini açmıştı.



10

Yunan oyuncu Dimitris Pelkas ise sarı lacivertli kulüp ile oldukça bütünleşmiş durumda. Pelkas sezon başından bu yana 22 karşılaşmada forma şansı bulup 6 gol 6 asistlik bir katkı ile sarı lacivertlilerde en çok katkı sağlayan isimlerin başında geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR