Mersin'de Feci Otobüs Kazası Meydana Geldi! 33 Yaralı Var

Mersin'in Silifke ilçesinde feci bir kaza meydana geldi. Şarampole yuvarlanan yolcu otobüsü paramparça oldu. Kazada ilk gözlemler doğrultusunda 33 kişi yaralandı.

23.08.2021-09:54 - (Son Güncelleme: 23.08.2021-10:09) Mersin'de Feci Otobüs Kazası Meydana Geldi! 33 Yaralı Var

Mersin'in Silifke ilçesinde korkun bir kaza gerçekleşti. Birden şarampole yuvarlanan yolcu otobüsü paramparça oldu. Alınan bilgiler doğrultusunda Antalya’dan Gaziantep’e giden yolcu otobüsü, sabaha karşı 04.00 saatlerinde, Silifke ilçesi Kapızlı istikametinde park halindeki minibüse çarparak yolun alt kısmındaki şarampole yuvarlandı.


ÇIKAN KAZADA 33 YARALI VAR

Bununla beraber kaza esnasında otobüste bulunan 33 yolcu yaralandı. O sırada yoldan geçen diğer sürücüler kazayı ekiplere haber verdi. Gelen ihbarı üzerine kazanın meydana geldiği bölgeye çok sayıda jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi. Kazada yaralananlardan bir bölümü sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edilirken, diğerleri ise ambulanslarla Silifke Devlet Hastanesine götürüldü.


SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Diğer yandan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı açıklandı. Yaşanan korkunç kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal