Mersin’de bugün okullar tatil olacak mı? 3 Kasım Cuma Mersin’de okullar açık mı, kapalı mı?

Mersin’de etkili olması beklenen kuvvetli sağanak yağış sebebiyle yaşanabilecek olan ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı uyarıda bulunuldu. Bu durum Mersin’de bugün okulların tatil olup olmadığı sorusunu da beraberinde getirdi. Peki Mersin’de bugün okullar tatil olacak mı? 3 Kasım Cuma Mersin’de okullar açık mı, kapalı mı? İşte soruların yanıtı…

03.11.2023-12:19 - (Son Güncelleme: 03.11.2023-12:19)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Akdeniz’deki bazı iller için kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu. Yapılan uyarıya göre kuvvetli yağışların Mersin, Adana, Hatay ve Osmaniye illerinin bazı kesimlerinde sabah saatlerine kadar etkili olması bekleniyor. Vatandaşlar bu gelişme sonrası Mersin’de bugün okulların açık olup olmadığı sorusunu akıllarında sorgulamaya başladı. Peki Mersin’de bugün okullar tatil olacak mı? 3 Kasım Cuma Mersin’de okullar açık mı, kapalı mı?

Meteoroloji’den Doğu Akdeniz için uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Doğu Akdeniz için gök gürültülü sağanak uyarısında bulundu.

Yapılan açıklamaya göre; Mersin'in doğusu, Adana'nın güneyi, Hatay'ın kıyı ve kuzey kesimleri ile Osmaniye çevrelerinde yarın sabah saatlerine kadar yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

3 Kasım Mersin Okullar Tatil Mi

Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Mersin Valiliği’nden açıklama

Mersin Valiliği, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Doğu Akdeniz'de beklenen gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat!

''Ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın tedbirli ve dikkatli olması önem arz etmektedir.'' ifadelerini kullandı.

3 Kasım Cuma Mersin’de okullar açık mı, kapalı mı?

Mersin Valiliği, 3 Kasım Cuma Mersin’de okulların tatil edildiğine dair herhangi bir resmi açıklamada bulunmadı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal