Merkür retrosu ile eski sevgililer dönecek mi?

Merkür Retrosu’nun burçlar üzerindeki etkileri gündemde yerini aldı. Astrolojiye ilgi duyanlar Merkür Retrosu ile ilgili araştırmalarını sıklaştırdı. Merkür Retrosu’nun ne zaman başlayacağı ve burçlar üzerindeki etkileri merak konusu oldu. Birçok kişi Merkür Retrosu ne zaman başlayacak? Merkür Retrosu eski sevgiliyi geri getirir mi? Gibi pek çok soru da araştırılan konular arasında yerini aldı.

10.05.2022-15:51 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-15:51) Merkür retrosu ile eski sevgililer dönecek mi?

2022 yılında yaşanacak Retrolar pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Bu senenin en etkili ve hızlı yaşanacak olan Retrosu ise Merkür Retrosu olacak. İkizler burcu üzerinde etkisini gösterecek olan Retronun etkileri hissedilmeye başlarken diğer burçları da germeye devam ediyor.

Burçların yanı sıra teknolojik aletlerin bozulmasına da neden olan Merkür Retrosu, en etkili Retrolar arasında yer alıyor. Retro döneminde yeni bir iş ve yeni bir ilişki kurmak, kötü sonuçlanabilir. Bu dönemde sakin olmaya özen göstermeli ve geçmişte kalan ilişkilerle bağı koparmak gereklidir.

Merkür Retrosu’nun etki süresini merak eden kişiler, Merkür Retrosu ne zaman başlıyor? Sorusuna yanıt arıyor. Retro konusu gündemde güçlü bir yer tutarken, etkileri de bir o kadar güçlü olacak gibi duruyor.

Merkür Retrosu

Merkür Retrosu ne zaman?

Merkür Retrosu, 2022 yılında 4 defa etkisini gösterecek. Bu dönemlerin tarihleri ise en çok merak edilen konular arasında. Buna göre Merkür Retrosu tarihleri şu şekilde;

2022 yılında gerçekleşecek retroların etkileri araştırılmaya devam ediyor. Bu yıl içinde 4 defa gerçekleşecek Merkür Retrosunun tarihleri şöyle:

İlk Merkür Retrosu 15 Ocak 2022 tarihinde

İkinci Merkür Retrosu 11 Mayıs 2022 tarihinde

Üçüncü Merkür Retrosu 10 Eylül 2022 tarihinde

Dördüncü Merkür Retrosu ise 30 Aralık 2022 tarihinde etkisini gösterecek.

Merkür Retrosu ile ilgili merak edilen bir diğer konu da, eski sevgililerin bu dönemde dönüp dönmeyeceği oldu. Konuyla alakalı olarak ortaya pek çok iddia atılıyor. Bu dönemde eski sevgilisiyle yolları yeniden kesişen ve yeniden bir birlikteliğe yelken açanların olduğu belirtiliyor.

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal