11 Mayıs İstediğini yeme günü nedir, nasıl ortaya çıktı?

11 Mayıs İstediğini Yeme Günü, vatandaşlar tarafınca merak edilen konular arasında yer aldı. ABD'li film, televizyon ve seslendirme sanatçısı olan Thomas Roy ve eşi Ruth Roy tarafından bu gün ortaya atılmıştı. Bunun üzerine İnternet üzerinden bir çok kişi bu konunun detaylarını araştırmaya başladı. Peki, 11 Mayıs istediğini yeme günü nedir, nasıl ortaya çıkmıştır? İşte bu konu hakkındaki merak edilen detayların hepsi sayfamızda yer almaktadır.

10.05.2022-15:09 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-15:09) 11 Mayıs İstediğini yeme günü nedir, nasıl ortaya çıktı?

11 Mayıs İstediğini Yeme Günü, vatandaşlar tarafınca merak edilen konular arasında yer aldı. ABD'li film, televizyon ve seslendirme sanatçısı olan Thomas Roy ve eşi Ruth Roy tarafından bu gün ortaya atılmıştı. Bunun üzerine İnternet üzerinden bir çok kişi bu konunun detaylarını araştırmaya başladı.

11 mayıs

11 Mayıs istediğini yeme günü nedir, nasıl ortaya çıkmıştır?

Thomas Roy ve eşi Ruth Roy tarafından ortaya atılmış olan, 11 Mayıs istediğini  yeme günü gündeme oturmuş durumda. Bu günün nasıl ortaya çıktığı merak edilirken, Thomas Roy ve eşi Ruth Roy tarafından açıklama geldi. Herkesin sağlıklı beslenme adı altında paylaşımlar yaptığını ve bunun trende dönüştüğünü söyleyen çift tepki olarak böyle bir günü ilan ettiklerini açıkladılar. Bu gün'le insanların yüzlerini bir yandan güldürmeyi düşünürken, bir yandan'da tüm kişilerin bu gün içinde istediklerini yemesini ve tadını çıkarmasını amaçlamaktadırlar.

Thomas Roy

Thomas Roy kimdir?

Bilmeyenler için kısaca Thomas Roy hakkında bilgi paylaşımında bulunmak istedik. 

Amerikalı film, televizyon ve seslendirme sanatçısı olan Thomas Roy, 30 kasım 1944 senesinde Pensilvanya, ABD ülkesinde doğmuştur. Oyunculuğu düşündüğü zamanlarda ise, New York'a taşınarak hayatının kararını almıştır. 12 maymun gibi filmlerde canlandırmış olduğu karakterler sayesinde adından oldukça söz ettirmiştir. Seslendirme sanatçılığı da yapmış olan Thomas Roy, daha sonra hayatının aşkını bulmuş ve Ruth Roy ile evliliğe adım atmıştır. Thomas Roy, eşi Ruth Roy ile beraber, Jill Roy-Hill, Melissa Roy Monti, Michael Thomas Roy isimlerinde 3 çocuğu olmuştur. Hep birlikte olarak, hayatlarına devam etmektedirler.

Thomas Roy'un oynamış olduğu filmler nelerdir?

1995 12 Monkeys

2008 The Answer Man

2010 Night Catches Us

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal