Bergen filmi hangi dijital platformda ne zaman yayınlanacak? Bergen filmi tv'de yayınlanacak mı?

Ünlü arabesk sanatçısı Bergen’in hayatını anlatan Bergen filmi, gişe rekorları kırdı. Büyük ses getiren filmin beyaz perdede yayınlanmasının ardından izleyiciler dijital platformlarda ne zaman yayınlanacağını merak etmeye başladı. Bergen ne zaman dijital platformlarda yayınlanacak? Bergen televizyonda da yayınlanacak mı? Gibi sorular internette en çok araştırılan sorular arasında yerini aldı.

10.05.2022-15:08 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-15:08) Bergen filmi hangi dijital platformda ne zaman yayınlanacak? Bergen filmi tv'de yayınlanacak mı?

2022 yılında vizyona giren ve geniş yankı uyandıran film, sinemada gişe rekorları kırmıştı. 2022 yılının en fazla izlenen filmi olan Bergen’in dijital platformlarda ne zaman yayınlanacağı merak edildi. İzleyiciler gişe rekortmeni filmi yeniden izleyebilmek için dijital platformlarda ne zaman yayınlanacağını araştırmaya başladı. Bergen filminin televizyonda yayınlanıp yayınlanmayacağı da ayrıca merak edilen konular arasında.

Caner Alper ve Mehmet Binay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu, Tilbe Saran ve Nergis Öztürk paylaşıyor. 4 Mart 2022 tarihinde vizyona giren ve vizyona girdiği ilk günden itibaren yoğun ilgi gösterilen Bergen filmi, 5 milyondan fazla kişi tarafından izlendi. Beyaz perdede rekorlar kıran filmin yayın haklarını ise Disney Plus satın aldı.

Bergen

Beyaz perdede yayınlanan bir filmin dijital platformda yayınlanması için en az 6 aylık bir sürenin geçmesi gerekiyor. Buna göre Bergen filminin Eylül ayının sonlarına doğru Disney Plus’ta yayınlanması bekleniyor.

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal