Merkel'den Virüs Açıklaması

Almanya Başbakanı Angela Merkel, tüm dünyayı etkisi altına alan ve birçok kişinin ölümüne sebep olan koronavirüs konusunda halkı, salgınında alınan tedbirlere uymaya çağırarak, "Virüsü birlikte yeneceğiz." dedi.

01.04.2021-20:07 - (Son Güncelleme: 01.04.2021-20:07) Merkel'den Virüs Açıklaması

Almanya Başbakanı Angela Merkel, hristiyanlara özgü olan Paskalya Bayramı öncesinde yayımladığı video mesajında, insanların sergileyeceği davranışlarıyla ve koronavirüs kapsamında alınan tedbirlere uymalarıyla birlikte vaka sayılarının artmasının yavaşlatılabileceğini duyurdu. 

Doktorların ve hemşirelerin salgının üçüncü dalgasında verdikleri mücadeleyi tek başına kazanamayacaklarına belirten Merkel, "Onları yalnız bırakmamalıyız, davranışlarımızla desteklemeliyiz" dedi.

"BÜYÜK ADIMLAR ATTIRACAK"

Salgınla mücadelede aşı ve testlerin yapılmasıyla iki önemli aracın ellerinde bulunduğunu vurgulayan Merkel, şunları söyledi:

"Nisandaki aşılama, bize büyük adımlar attıracak. Teslim edilen aşı miktarları sürekli artıyor ve aile hekimleri, Paskalyadan hemen sonra aşılmaya katılacak. Her hafta daha fazla milyonlarca insan korona hastalığına karşı güvenli ve oldukça etkili bir korumaya sahip olacak. Virüsü birlikte yeneceğiz."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal