Merih Demiral'dan Letonya Maçı Öncesi Tepki Çeken Açıklamalar!

A Milli Futbol Takımımızın başarılı yıldızı Merih Demiral, 2022 Dünya Kupası Grup Eleme karşılaşmalarında oynayacağı Letonya maçı öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

11.10.2021-09:32 - (Son Güncelleme: 11.10.2021-09:58)

FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri G grubunda A Milli Futbol Takımımız Letonya ile oldukça kritik bir karşılaşmaya çıkıyor.

NORVEÇ MAÇINDA 3 PUANI KAÇIRDIK

G grubunda yer alan A Milli Futbol Takımımız, Milli arada oynadığı son karşılaşmada İstanbul'da Norveç ile karşı karşıya gelmiş ve sahadan öne geçtiği karşılaşmada 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı.

LETONYA'DAN 3 PUAN İLE DÖNMEK İSTİYORUZ

FIFA 2022 Dünya Kupası'na katılmak isteyen A Milli Futbol Takımımız için oynanacak olan Letonya karşılaşması grubundaki sıralama için oldukça kritik bir hale gelmişken Millilerimizin bu karşılaşma öncesi tek hedefi sahadan galibiyet ile ayrılabilmek.

MERİH DEMİRAL'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

A Milli Futbol Takımımızın tecrübeli futbolcusu Merih Demiral,  FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Eleme karşılaşmalarında oynanacak olan Letonya maçı öncesi düzenlemiş olduğu basın toplantısında ;

ARTIK GEÇMİŞE BAKMAMALIYIZ

Artık geçmişe değil, geleceğe bakmaya çalışıyoruz. Yarını yaşamak istiyoruz. Performans düşüklükleri oluyor ama hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İnşallah o özlediğimiz günlere geri döneriz. Çıktığımız her maçta milli takıma yakışır şekilde, bayrağımızı en iyi şekilde dalgalandırmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.

İNŞALLAH DÜNYA KUPASI'NA KATILIRIZ

Her zaman motivasyonumuz var hiçbir maçı kolay görmüyoruz. Kötü zamanlardan geçiyoruz, istemediğimiz performanslar ortaya çıkabiliyor. Tepkiler de oluyor onları da dikkat almaya çalışıyoruz. Bazı şeyler kötü gittiğinde biz de çok üzülüyoruz. Çok güzel bir ortam var, herkes birbiri için oynamaya çalışıyor. Bundan hiç şüpheniz olmasın ama bazen kötü performans ve formsuzluk olabiliyor. Milli takım için elimizden geleni en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki üç maçta da bunu göstereceğimize inanıyorum. İnşallah Dünya Kupası'na katılırız.

SON 5 AYDA KÖTÜ BİR SÜREÇ YAŞADIK

Sorumluluk hepimizde, sorumluluğu üstümüze alıyoruz. Taktik anlamda hocamız daha doğrusunu açıklayacaktır. Hocamız yeni geldi, kendi taktik anlayışını bize yansıtmaya çalışıyor. Hemen olacak bir şey değil. Geçmişte kötü günler yaşadık, bir de bir anda oldu her şey. Son 5 ayda kötü bir süreç yaşadık. Özellikle Hamit Ağabey bize tecrübelerin aktarıyor, bizimle birebir ilgileniyor, bu bizim için büyük bir şans. Hocamızın olması da büyük şans. Hocamız mantalitesini bize yansıttıkça o eski günlere döneceğimizi, hatta çok daha iyi olacağımıza inanıyorum. Her zaman pozitif bakmaya çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki maçlarda en iyi sonuçları alırız. Tabii ki rakiplerin puan kaybetmesini bekleyeceğiz ama benim Dünya Kupası’na katılacağımız inancım hala tam.

6 MAÇTIR KAZANAMIYOR OLABİLİRİZ...

Bu onlar için büyük bir şans, yarınki maçı kazanmak, üç puanı almak istiyoruz. Bunlarla ilgilenmiyoruz, 6 maçtır yenemiyor olabiliriz ama yarın elimizden geleni yapıp, inşallah o talihsiz gidişi kırıp, buradan üç puan için ayrılırız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal