Merih Demiral Juventus'tan Ayrılıyor Mu?

Geçirdiği sakatlık sonrasında bu sezon istenileni veremeyen Merih Demiral, forma şansı yakalayamadığı için Juventus'taki geleceğini sorgulamaya başladı. Yıldız oyuncuya birçok kulüpten teklif geliyor.

10.05.2021-17:08 - (Son Güncelleme: 10.05.2021-17:08) Merih Demiral Juventus'tan Ayrılıyor Mu?

Geçen sezon gösterdiği üstün performans ile Juventus taraftarlarının kalbinde önemli bir yer edinen Merih Demiral daha sonra şanssız bir sakatlık yaşamış, bir süre sahalardan uzak kalmıştı. Sakatlık sonrasında ise aldığı süreden memnun olmayan Merih Demiral'ın performansı düşüş göstermişti. İtalyan ekibi form düşüklüğüne rağmen Merih Demiral'ı satmayı düşünmüyor. Ancak astronomik bir teklif gelirse bu teklif yönetim tarafından değelendirilecek. 

İtalyan basınının iddiasına göre 23 yaşındaki milli savunmacı Merih Demiral, bu sezon fazla forma şansı bulamadığı için İtalyan ekibi Juventus'tan ayrılmak istiyor. Ancak Juventus, mevcut şartlarda Merih'i satmayı düşünmüyor. Ancak reddilemeyecek bir teklif gelirse satışa onay verilecek.

MERİH'İN GELECEĞİ PİRLO'YA BAĞLI

Juventus, Merih'in takımdaki geleceğini net olarak ortaya koyabilmek için Pirlo'nun takımda kalıp kalmayacağının belli olmasını ve EURO 2020'nin oynanmasını bekliyor. Bu turnuvadan sonra Juventus yönetimi Merih Demiral ile masaya oturacak ve takımdaki geleceğini belirleyecek.

EVERTON VE MİLAN MERİH İLE İLGİLENİYOR

İngiltere basınının iddiasına göre Premier Lig ekibi Everton Merih Demiral ile ciddi ölçüde ilgileniyor. Aynı zamanda Serie A ekiplerinden Milan da Merih Demiral'a kancayı takmış durumda.

Juventus ile 2024 Haziran'ına kadar sözleşmesi bulunan Merih Demiral bu sezon 23 maçta süre alıp bir asist yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal