Meral Akşener’in Sol Aşkı

İP Genel Başkanı Meral Akşener’in eşinin silahlı Köylü devrimini savunan Aydınlıkçı, solcu, Sorosçu kuzeninden sonra, “milliyetçi” görünümlü basın danışmanının da sol terör örgütlerinin destekçisi olduğu ortaya çıktı.

02.01.2021-14:12 - (Son Güncelleme: 02.01.2021-15:13) Meral Akşener’in Sol Aşkı

Haber365.com.tr-ÖZEL-

Politikaya “milliyetçi söylem” ile hızlı giren Meral Akşener’in “yatak odasından Basın Ofisine kadar” her tarafı radikal solcu ve sol terör örgüt destekçisi çıktı. 

Akşener, Milliyetçi Hareket Partisi’nin milliyetçi anlayışını hafif bularak ırk temelli, yabancı ve mülteci karşıtı üzerine kurulu batı tarzı seküler-pozitivist bir söylemle kurduğu partisine aldığı kadrolarda ilginç isimler ortaya çıkıyor. Türkiye’deki fitne odağı olan Sorosçu dernek, vakıf ve kuruluşların içinde yer alıp başta Gezi Terör eylemleri olmak üzere her türlü düzen yıkıcı faaliyetlere finansal destek veren kişinin kuzeni olduğu ortaya çıkmıştı.

Irkçı-Türkçü söylem üzerine kitlelerin önüne çıkan Meral Akşener’in daha sonra gizlice HDP ile bir araya gelerek Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin üniter yapısını yıkacak olan yeni bir anayasa hazırlığı çalışması yaptıkları da tespit edilmişti.

Partisine aldığı ve vitrine milliyetçi söylemlere sahip ve ülkücü kuruluşlarda en üst düzey yöneticilik yapanların Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasını savunmasından sonra, en yakınlarının solcu teröristlerle ilişkileri ortaya çıktı.

Yine kamuoyuna “ülkücü milliyetçi” olarak lanse edilen Akşener’in basın danışmanı Murat İde’nin polis servisini otomatik silahla tarayarak iki polisi şehit eden ve daha sonra çıkan çatışmada ölen bir terörist için gazetelere taziye ilanı verdiği ortaya çıktı.

DEV-SOL terör örgütü militanı katil terörist Hamiyet Yıldız 9/04/1992 tarihinde Bornova Polis Okulu servis aracını tarayarak 2 Polisi şehit etmiş 6 Polisi de yaralamıştı. Çıkan çatışmada terörist Yıldız, öldürülmüştü. 

O dönemde Dev-Sol terör örgütü yanlısı şahıslar, gazetelere ilanlar vererek terörist Hamiyet Yıldız’ı kutsamışlardı. 

Aynı günlerde Cumhuriyet gazetesine ilan vererek terörist Hamiyet Yıldızı anan isimlerden biri de Meral Akşener’in sır kâtibi olarak bilinen basın danışmanı Murat İde’nin de arkadaşları ile birlikte Cumhuriyet gazetesine taziye ilanı verdiği ortaya çıktı. 

HamiyetYıldız02012021

“Ülkücü Milliyetçi” söylemini kullanan Murat İde birlikte aynı ilanın altına imza atan arkadaşları arasında oldukça ilginç isimler var. Bunlardan biri Soroscu ve Amerikan solcusu olan ÖDHP eski genel Başkanı Alper Taş.  Anti Amenikancılık ve anti emperyalizmi dilinden düşürmeyen Taş, 2000’li yıllarda da bir NATO müteahhidi lehine gösteri yapmış ve çıkan arbedede kolu kırılmıştı.  

Murat İde ile birlikte aynı taziye ilanına HDP eski Milletvekili Ahmet Şık, eski Başbakanlardan Binali Yıldırım’ın özel uçağından inmeyen HaberTürk yazarı Sevilay Yılman ve eski eşi de imza atmışlardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal