Edremit'te Mutasyon Geçirmiş Virüslü Şahsın Evinde Nöbet Tutuluyor

Ülkemize İngiltere'den gelen ve mutasyon geçirmiş koronavirüs taşıdığı tespit edilen bir şahsın ikamet ettiği Balıkesir'in Edremit ilçesinde yer alan evi karantina altına alındı.

02.01.2021-14:02 - (Son Güncelleme: 02.01.2021-14:12)

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya (twitter) hesabı üzerinden İngiltere’den hava yoluyla ülkemize gelen vatandaşlara yapılan testin sonucunda, on beş kişide mutasyonlu kovid-19 tespit edildiğini dün akşam bildirdi.

Mutasyon geçirmiş koronavirüs belirlenen on beş şahıstan birinin, Balıkesir Edremit'in turistik Kızılkeçili Mahallesi'nde ikamet ettiği tespit edildi.

KAPISINA YAZI YERLEŞTİRİLDİ

Kimliği gizli tutulan şahsın oturduğu ev karantina altına alındı. Evin dış kapısına ''Pandemi tedbirleri kapsamında bu konut görüşme ve ziyarete kapalıdır.'' yazısı konuldu.

konutkapalı02012021

24 SAAT NÖBET

Jandarmalar vakanın evin önünde 24 saat nöbete başladı. Eve giriş-çıkış yapılmasına izin verilmiyor.

"GEREKLİ ÖNLEMLER ALINMIŞTIR"

Edremit ilçesinde yer alan Kızılkeçili Mahalle'sinin Muhtarı Ali Deveci, şu açıklamada bulundu:

 

“Maalesef münferit bir olay yaşanıyor. Ama devletimiz, jandarmamız ile beraber gerekli önlemleri hep birlikte aldık. Burada izole edileceğine ve burada kalacağına inanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yok. Panik kesinlikle yok. Önlemler had safhada. Mutasyona uğramış virüs müdür değil midir tam bir kanıtımız yok ama gerekli önlemler alınmıştır.”

jandarmanobette0201202021111

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal