Meral Akşener açıkladı: Adana için sürpriz isim aday oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partinin Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Adayını açıkladı. Akşener, Alparslan Türkeş'in kızı olan Ayyüce Türkeş Taş'ın Adana için aday olduğunu belirtti. İşte detaylar...

11.01.2024-18:36 - (Son Güncelleme: 11.01.2024-21:18)

Meral Akşener başkanlığında İYİ Parti, yerel seçimlere hazırlanmaya devam ediyor. Gittiği her ilde büyükşehir adaylarını açıklayan Akşener, Adana’nın da Büyükşehir Belediye adayını açıkladı. İYİ Parti lideri, Adana’da bir otelde düzenlenen aday tanıtım toplantısında, Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş Taş'ı, Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak duyurduklarını söyledi.

“Biz kendimizi milletin avukatı olarak kabul ettik”

‘Milletimizi dinliyoruz’ sözleriyle konuşmasına başlayan Akşener "Bu ülkeyi yönetenlerle de muhalefet olarak görevini yerine getirmeye gayret edenlerle de savaş etmiyoruz. Biz kendimizi milletin avukatı kabul etmişiz, milletimizi dinliyoruz. O dinlediğimiz dertlere çözüm üretiyoruz. Başkalarına göre risk bana göre risk değil. Bana göre milletimize güvenmektir, teslim olmaktır" dedi.

Meral Akşener- Ayyüce Türkeş Taş

“Bizim önerilerimiz duyulmuyor”

Yerel seçimde verilen karara saygı duyacaklarını ve Türk milleti için daima çalışacaklarını da dile getiren Akşener "Ben ve hepiniz baş koyduk ülkemizin, Türkiye'mizin yoluna. Verilen karar neyse başım, gözüm, canım üstüne. İddia ediyor ve inanıyorum ki büyükşehirler, ilçelerimiz ve illerimiz dahil olmak üzere tahmin edilemeyecek bir sonuç alacağız. Çünkü başka türlü samimiyetimizi ispatlamanın yolu yok. Gargaraya geliyor, iki tarafın bağrışıyla, iki tarafın birbiriyle olan manevi değerler üzerindeki kavgasıyla bizim sesimiz, somut önerilerimiz duyulmuyor. Milletimizin rahata, feraha erebilmesi için atacağımız adımlar, projelerimiz duyulmuyor" cümlelerini kullandı.

(AA)


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal