İyi Parti İzmir'de yönetim krizi: İl Başkanı Bezircilioğlu görevden alındı, istifalar ardı ardına geldi

İYİ Parti'de İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, genel merkez tarafından görevden alındı, bu kararın ardından ise il yönetimi ve divan kurulu partiden toplu istifa etme kararı aldı. Parti içinde yaşanan bu ani değişim, İYİ Parti'nin İzmir bölgesinde suların durulmamasına neden oldu.

11.01.2024-17:41 - (Son Güncelleme: 11.01.2024-17:41) İyi Parti İzmir'de yönetim krizi: İl Başkanı Bezircilioğlu görevden alındı, istifalar ardı ardına geldi

Genel merkezin aldığı görevden alma kararı, İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı'nda sarsıcı bir etki yarattı. Bezircilioğlu'nun görevden alınmasının hemen ardından il yönetimi ve divan kurulu üyeleri, bir araya gelerek toplu istifa kararı aldı. Yaşanan bu gelişmeler, parti içindeki bazı anlaşmazlıkların ve görüş ayrılıklarının bir sonucu olarak değerlendirildi.

Yerine kim gelecek?

İYİ Parti'nin İzmir'deki bu içsel kriz, parti üyeleri ve kamuoyu arasında merakla izlenirken görevden alınan Bezircilioğlu'nun yerine kimin atanacağı ve partideki istifaların etkileri önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal