16.03.2021-08:56 (Son Güncelleme:16.03.2021-08:56)


1

Ağustos 2020'de ekrana gelmeye başlayan ve her bölüm ünlü konukları ile merak edilen Menajerimi Ara dizisinin sezon sonunda final yapacağı iddia edildi. Call My Agent uyarlaması olan dizi, reytinglerde düşüş yaşaması nedeniyle 2. sezon onayı alamadı.



2

Menajerimi Ara dizisiyle ünlenen Ahsen Eroğlu’nun ise yeni projelerle görüştüğü öğrenildi. Star TV'de yeni sezon hazırlıkları da başladı. Kanal Menajerimi Ara dizisi yerine yeni bir uyarlama diziye hazırlanıyor.



3

Bu Yıl Final Yapan, Yayından Kaldırılan Diziler

Bu Yıl Final Yapan, Yayından Kaldırılan Diziler

Bu yıl pandeminin de etkisiyle pek çok dizi tıpkı Menajerimi Ara dizisi gibi yayın hayatına son verme kararı aldı. İşte etkileyici başlayıp yayın hayatı kısa sürede son bulan diziler...



4

ÖĞRETMEN

ÖĞRETMEN

Öğretmen dizisi de pandeminin etkisiyle final yapan dizilerin arasına katıldı. Pazar akşamları Fox Tv'de ekrana gelen Öğretmen dizisi 8 Kasım pazar günü 9. bölüm ile final kararı aldı. Öğretmen dizisinin final yapma sebebi ise son haftalarda düşmeye başlayan reyting oranları. Başrollerinde İlker Kaleli, Ceren Moray ile Afra Saraçoğlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı Öğretmen dizisi erken final kararı alarak sevenlerini üzdü.



5

ÇATI KATI AŞK

ÇATI KATI AŞK

Çatı Katı Aşk dizisi Kanal D ekranlarında cumartesi günleri yayınlanıyordu. Dizi 24 Ekim 2020 cumartesi günü 16. bölümü ile final yaparak ekrana veda etti. Yapımcılığını Mia Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Fehmi Öztürk’ün oturduğu, başrollerini; Furkan Andıç, Ezgi Şenler daha sonra da Selin Şekerci, Nilay Deniz ve Yiğit Kirazcı’nın oynadığı dizi düşük reytingler nedeni ile 16. bölümde final yaptı. Çatı Katı Aşk 2020 yılında final yapan, yayından kaldırılan dizilerden birisi oldu.



6

YENİ HAYAT

YENİ HAYAT

Yeni Hayat dizisi 8. bölümde final yaparak ekrana veda etti. Yeni Hayat dizisi perşembe akşamları Kanal D de yayınlanıyordu ancak düşük gelen reytingler nedeniyle daha fazla devam edemedi ve erken final yapmak zorunda kaldı. Başrollerinde Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk’un olduğu, yapımcılığını OJO Pictures’ın üstelendiği Yeni Hayat dizisi Kanal D de 8 bölüm devam etti. 2020 yılında final yapan dizilerden birisi olan Yeni Hayat dizisinin sıradışı bir hikayesi olsa da finalden kurtulamadı. Yeni Hayat dizisi 8. bölümde final yaparak ekrana veda etti. Yeni Hayat dizisi perşembe akşamları Kanal D de yayınlanıyordu ancak düşük gelen reytingler nedeniyle daha fazla devam edemedi ve erken final yapmak zorunda kaldı. Başrollerinde Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk’un olduğu, yapımcılığını OJO Pictures’ın üstelendiği Yeni Hayat dizisi Kanal D de 8 bölüm devam etti.



7

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE

İyi Günde Kötü Günde dizisi Star Tv de cumartesi günleri yayınlanıyordu. Ancak kötü başlayıp gittikçe daha da düşen reytingler İyi Günde Kötü Günde dizisinin ömrünü sadece 6 bölüme sığdırdı. İyi Günde Kötü Günde dizisi 6. bölümüyle 17 Ekim 2020 Cumartesi günü final yaptı. Q3 medya tarafından hazırlanan dizide başrolleri Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen gibi oyuncular üstleniyordu. 2020 de final yapan dizilerden birisi de İyi Günde Kötü Günde dizisi oldu.



8

GENÇLİĞİM EYVAH!

GENÇLİĞİM EYVAH!

Haziran ayında başlayan ve 17 bölüm süren Gençliğim Eyvah dizisi final yaptı. 5 Ekim 2020 Pazartesi günü ekrana gelen son bölümüyle izleyicilerine veda eden Gençliğim Eyvah 2020 yaz dizisi olarak başlamıştı. Konusu güzel olmasına rağmen bazı sahneleri çok eleştirilen dizinin reytingleri yeni sezon dizileriyle birlikte düştü. Gençliğim Eyvah dizisi 5 Ekim 2020 pazartesi günü 17. bölümüyle final yaparak ekrana veda etti



9

BAY YANLIŞ

BAY YANLIŞ

Fox Tv de cuma günleri ekrana gelen Bay Yanlış dizisi 14. bölümde final yaparak ekrana veda etti. Can Yaman ve Özge Gürel gibi başarılı oyuncuları buluşturan Bay Yanlış dizisi oldukça iyi bir yaz dizisi olarak başlamasına rağmen sadece 14 bölüm sürdü. Gold film ile Fox Tv diziyi finale götürerek erken final kararı aldılar. Bay Yanlış 2020 de final yapan dizilerden biri olarak tarihe geçti. Bay Yanlış 2 Ekim Cuma günü final yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr