Meme Kanseri Fark Edilirse Meme Tamamen Alınır mı?

Meme kanseri kadınların en büyük sorunlarından biridir. Meme kanseri hakkında kafalarda soru işareti olan bir kurtulmak mümkün mü bir de fark edilirse tamamen alınır mı? Sorusunun cevabını öğreneceğiz.

31.10.2019-11:39 - (Son Güncelleme: 31.10.2019-11:38)

Meme kanserinde önemli olan erken tanıdır. Ancak meme kanserini tamamen bitirmek mümkün mü ve bu durumda meme alınır mı konuları kritiktir.

MEME KANSERİ FARK EDİLİRSE MEME TAMAMEN ALINIR MI?

Meme kanseri teşhisi konan hastaların büyük çoğunluğunda şimdilerde memenin hepsi alınmaz. Meme estetiği korunmaya uğraşılarak, meme koruyucu cerrahi uygulanır. Bazı hastalarda hastalığın ve hastanın tıbbi nitelikleri göz önünde yer alarak memenin hepsinin alınması gerekebilir.

MEME KANSERİNDEN KURTULMAK MÜMKÜN MÜ?

Şimdilerin teknolojisi, cerrahi yöntemleri, radyoterapi ve kemoterapi aşamasında yenilikler göz önünde bulundurulduğunda meme kanserinden pek çok hastanın kurtulabildiğini dile getirebilirsiniz. Burada unutmamanız lazım olan en önemli konu muayenelerden ya da tetkiklerden kaçarak meme kanserinden korunamayacağınızdır. Erken teşhis ile pek çok hasta gibi, sizde meme kanserini yenebilirsiniz.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal