Melisa Şenolsun yaz sezonunu açtı! Deniz yatağındaki pozları aşık etti

Masumlar Apartmanı Rüya’sı Melisa Şenolsun yaz sezonunu açtı. Güzel oyuncunun deniz yatağındaki pozları görenleri kendisine aşık etti.

27.05.2022-13:30 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-13:30) Melisa Şenolsun yaz sezonunu açtı! Deniz yatağındaki pozları aşık etti

Ekranların en güzel oyuncuları arasında yer alan Melisa Şenolsun, son olarak sütyen giymeden bir paylaşım yapmış ve MHP’li eski vekil Ahmet Çakar’ın kadınların giyimi hakkındaki ‘’Sütyensizsiniz kızmasınlar’’ sözlerine gönderme yaparak ‘’Karışamazlar hakları yok, anlayacaklar başka yol yok’’ şeklinde yanıt vererek gündeme gelmişti. Başarılı giyim tarzı ve güzelliğiyle büyük bir hayran kitlesi kazanan Melisa Şenolsun, yaz sezonunu açtı. Güzel oyuncunun deniz yatağındaki pozları görenleri kendisine aşık etti.

Melisa Şenolsun

Melisa Şenolsun yaz sezonunu açtı

Masumlar Apartmanı’nın Rüya’sı Melisa Şenolsun yaz tatiline başladı. Denizin ortasındaki bir pozunu sosyal medya hesabından paylaşan güzel oyuncu hayranlarının beğenisini kazandı.

Melisa Şenolsun

Denizdeki pozunun ardından bikinili bazı fotoğraflarını da takipçileriyle buluşturan Melisa Şenolsun’un paylaştığı fotoğrafların altında bazı takipçiler "Çok güzelsin", "Su gibisin" yorumları yaptı.

Melisa Şenolsun

Başarılı oyunculuğu ve duru güzelliğiyle kalpleri fetheden Melisa Şenolsun’un bikinili pozları sosyal medyada beğeni ve yorum yağmuruna tutulurken, güzel oyuncunun fit bir vücuda sahip olması da dikkatlerden kaçmadı.

Melisa Şenolsun

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal