Joao Felix aldatıldı mı? Felix'in model sevgilisi Magui Corceiro ortaya çıkan videosu futbol dünyasını salladı! Hedefte Pedro Porro var!

Atletico Madrid’in genç Portekizlisi Joao Felix’in sevgilisi Felix’i Sporting futbolcusu Pedro Porro ile aldattığı iddiası futbol dünyasını karıştırdı. Felix'in model sevgilisi Magui Corceiro ortaya çıkan videosu futbol dünyasını salladı. Hedefte Pedro Porro var. Peki Joao Felix aldatıldı mı? İşte konu hakkında merak edilenler...

27.05.2022-13:03 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-13:03) Joao Felix aldatıldı mı? Felix'in model sevgilisi Magui Corceiro ortaya çıkan videosu futbol dünyasını salladı! Hedefte Pedro Porro var!

Atletico Madrid’in Portekizli orta saha oyuncu Joao Felix’in sevgilisi Magui Corceiro’nun Felix’i Sporting Lizbon kulübünde top koşturan Pedro Porro ile aldattığı iddiaları futbol ve magazin dünyasını derinden sarstı. Felix'in model sevgilisi Magui Corceiro ortaya çıkan videosu futbol dünyasını salladı. Peki Joao Felix aldatıldı mı?

Felix Corceiro

Joao Felix aldatıldı mı?

Genç futbol Joao Felix’in model sevgilisi Magui Corceiro’nun Felix’i Sporting’te oynayan kanat oyuncusu Pedro Porro ile aldattığı öğrenildi.

Felix Corceiro

Portekizli model Magui Corceiro’nun Joao Felix’i Pedro Porro ile aldatması futbol ve magazin dünyasında derin yankı uyandırdı. Bu son dakika gelişmesi sonrasında Felix'in model sevgilisi Magui Corceiro'nun videosu ortaya çıktı.

Felix Corceiro

Felix'in model sevgilisi Magui Corceiro'nun videosu ortaya çıktı

Sosyal medyada paylaşılan videoda Pedro Porro'nun birkaç ay önce maç sonunda formasını Corceiro'ya vermesi sosyal medyada büyük tartışma yarattı.

Felix Corceiro

Ortaya atılan iddialar hakkında konuşan Pedro Porro, ‘’Magui Corceiro'yla özel bir ilişkim var ama kimse kimseye sadakatsizlik yapmıyor! Üçümüzün de imajını zedelemeyi bırakın çünkü öyle bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Felix Corceiro

Yaklaşık 1 yıldır sevgili olan Joao Felix Magui Corceiro ikilisinden ise bu iddialar hakkında henüz bir açıklama gelmedi.

Felix Corceiro

Felix ve Corceiro’nun fotoğrafları her ikisinin de Instagram hesabında durmaya devam ediyor.

Felix Corceiro

19 yaşındaki Portekiz model Magui Corceiro’nun Instagram hesabında 1,3 milyon takipçisi bulunuyor.

Felix Corceiro

Felix, Corceiro ve Porro üçgeni etrafında yaşanan olaylar akıllara Wanda Nara’nın sevgilisi Maxi Lopez’i Arjantinli futbolcu Mauro İcardi ile aldattığı olayı getirdi.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal