Melisa Döngel'in derin bacak dekolteli pozlarına övgüler yağdı!

Ünlü oyuncu Melisa Döngel, sosyal medya paylaşımlarına ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yarı çıplak pozlar paylaşan güzel oyuncu şimdi de külotlu çorap detaylı, derin bacak dekolteli pozlarıyla takipçilerinden övgüler aldı.

10.06.2022-14:13 - (Son Güncelleme: 10.06.2022-14:13) Melisa Döngel'in derin bacak dekolteli pozlarına övgüler yağdı!

Son olarak kadrosunda yer aldığı 'Aşk Mantık İntikam' isimli dizide Çağla karakterine hayat veren ve bu karakter ile başarılı bir performans sergileyen ünlü oyuncu Melisa Döngel, oyunculuğu kadar güzelliği ile de çok fazla konuşuluyor.

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ve sık sık paylaşımlar yapan Melisa Döngel, birbiri ardına paylaştığı pozlarla takipçilerinden tam not alıyor. Instagram hesabı üzerinden yayınladığı cesur pozlarla adından sürekli söz ettiren güzel oyuncunun takipçileri başarılı oyuncunun güzelliği karşısında şaşkınlığa uğruyorlar.

Melisa Döngel

"Melisa Döngel'in derin bacak dekolteli poz"

Geçtiğimiz günlerde yatakta yarı çıplak bir poz veren Melisa Döngel, bu pozu paylaşır paylaşmaz beğeni ve yorum yağmuruna tutulmuştu. Melisa'nın takipçileri güzel oyuncuyu Marilyn Monroe'ya benzetmişlerdi.

Melisa Döngel

Son olarak külotlu çorap detaylı, derin bacak dekoltesi verdiği pozlarını Instagram hesabından paylaşan melisa Döngel, hayranlarından tam not aldı. Sürekli güzelliği ve fit fiziğiyle ön plana çıkmayı başaran başarılı oyuncu pembe topuklu ayakkabıları ve derin bacak dekoltesi içeren kombiniyle birbirinde güzel pozlar veren güzel oyuncu herkesi mest etti.

Melisa Döngel

3. 6 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından her fırsatta paylaşımlar yapan Melisa Döngel'in son paylaşımı yayınlandıktan kısa bir süre sonra beğeni rekorları kırarken fotoğrafların altına yorum yapmakta kayıtsız kalmayan takipçilerinin "Sen gerçek misin? ve "Böyle bir güzellik olamaz" ifadelerini kullandığı görüldü.

Melisa Döngel

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal