Britney Spears'ın evlendiğini öğrenen eski kocası düğünü bastı!

Sam Asghari ile dünya evine giren pop yıldızı Britney Spears düğünde skandal bir olay yaşadı. Sadece 55 saat evli kaldığı kocası düğünü bastı. İşte haberin detayları...

10.06.2022-13:23 - (Son Güncelleme: 10.06.2022-13:47) Britney Spears'ın evlendiğini öğrenen eski kocası düğünü bastı!

Sam Asghari ile dünya evine giren pop yıldızı Britney Spears düğünde oldukça tatsız bir olay başına geldi. Spears’ın eski eşi Jason Alexander törene zor kullanarak girmeye çalışması düğünü resmen gölgeledi. Öte yandan eski koca çıkarmış olduğu arbede ardından hız kesmeden gözaltına alındı. 

Britney Spears ve nişanlısı Sam Asghari'nin evleneceği bilgisi gündemde bomba etkisi yarattı. TMZ'nin haberine yönelik; 40 yaşında olan şarkıcı ile 28 yaşındaki oyuncu ve fitness eğitmeni, yakın çevrelerinden oluşan neredeyse 100 kişinin önünde dünyaevine girdiler. 

Spears'ın erkek kardeşi Bryan'ın nikaha katılacağı bilinirken ebeveynleri Jamie ve Lynne Spears ile kız kardeşi Jamie Lynn'in de katılması beklenmiyordu. Düğünde eski kocası adeta skandala imza attı. 


Yalnızca 55 saat evli kalmıştı 

Dünyaca tanınan ünlü şarkıcı Britney Spears’ın sevgilisi Sam Asghari ile Los Angeles’te düzenlenmiş olan düğününe, şarkıcının 2004 yılında sadece 55 saat evli kaldığı Jason Alexander’ın evliliği engelleme girişimi düğünü gölgeledi. 

Britney Spears’ın eski eşi Jason Alexander düğünü basarak olay çıkardı. Skandal olayın sonrasında gözaltına alınan Alexander’ın polise konuya ilişkin, “O benin ilk eşim, tek eşim. Düğünü durdurmak için geldim” dediği iddia edildi.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal