Kaan Urgancıoğlu’ndan Çeşme kaçamağı: Ünlü oyuncu set karavanıyla tatile çıktı

Yargı dizisindeki performansı ile dikkatleri üzerine çeken Kaan Urgancıoğlu, tatil sezonunu çeşmede açtı. Set karavanı ile kameralara takılan Urgancıoğlu dikkatleri üzerine çekti.

10.06.2022-11:55 - (Son Güncelleme: 10.06.2022-11:55) Kaan Urgancıoğlu’ndan Çeşme kaçamağı: Ünlü oyuncu set karavanıyla tatile çıktı

Pınar Deniz ile beraber önce AŞK 101’de rol alan, daha sonrasında ise Yargı dizisinde partner olan Kaan Urgancıoğlu, dizinin sezon finaline girmesinin ardından soluğu Çeşme’de aldı. Ünlü oyuncun tatil için set karavanını aldığı ve kameralara yakalandığı o görüntüler sosyal medyada gündem oldu. 

Kaan Urgancıoğlu set karavanı ile tatile çıktı 

Son dönemlerin en dikkat çeken isimleri arasında yer alan Kaan Urgancıoğlu, Yargı dizsinin sezon finali yapmasının ardından kendisini Çeşme’ye attı. Karavanda görüntülenen ünlü oyuncu, magazin muhabiri arkadaşların ‘yeni aracınız hayırlı olsun’ sözleri üzerine, "Teşekkürler. Bizim sette kullandığımız karavan, bu sene bununla güzel bir tatil olacak inşallah" şekline konuştu. Yakışıklı oyuncu daha sonra uzaklaştı.

Kaan Urgancıoğlu tatilden görüntülendi

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal