Melisa Döngel bikinisiyle ateş ederken havuz dansı ile sosyal medyada olay oldu! Havuzda kalça dansıyla takipçilerini coşturdu

Güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakan Melisa Döngel son oynadığı "Aşk Mantık İntikam" dizisinden sonra yeni imajıyla çok konuşuldu. Sezonun bitmesi ile soluğu Bodrum'da alan Melisa Döngel paylaşımlarıyla çok konuşuldu. Fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken oyuncunun havuzda kalça dansı sosyal medyayı salladı. İşte Melisa Döngel’in o paylaşımı…

16.06.2022-13:16 - (Son Güncelleme: 17.06.2022-09:26) Melisa Döngel bikinisiyle ateş ederken havuz dansı ile sosyal medyada olay oldu! Havuzda kalça dansıyla takipçilerini coşturdu

Bizim Hikaye adlı dizi ile ekranlarda görmeye başladığımız güzel oyuncu Melisa Döngel en son yer aldığı "Aşk Mantık İntikam" dizisindeki Çağla karakteri ile ekranlarda yer aldı. Yaptığı her şey olay olan Döngel, sosyal medyayı da oldukça aktif kullanmaktadır. Cesur paylaşımlarını takipçileriyle sık sık paylaşan Döngel’in 4 milyona yakın takipçisi yer almaktadır. Sadece oyunculuğuyla değil güzelliğiyle de çok konuşulan Melisa Döngel son paylaşımı ile olay yarattı.

Melisa Döngel’in kalça şovu

Aşk Mantık İntikam dizisinin güzel oyuncusu Melisa Döngel yoğun bir sezonun ardından soluğu Bodrum’da aldı. Kız arkadaşlarıyla birlikte tatilin keyfini çıkaran güzel oyuncu paylaşımlarıyla da takipçilerini yalnız bırakmıyor. 4 milyona yakın takipçisi bulunan Döngel bikinili paylaşımlarıyla da sosyal medyanın odağı oldu. Bikini paylaşımı ile 138 bine yakın beğeni alan Döngel bu kez de havuzdaki dans videosunu takipçileriyle paylaştı.

Melisa Döngel

Eğlenceli bir kişiliği olan havuzda arkadaşlarıyla eğlendiği bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Fiziğiyle herkesin beğenisini alan güzel oyuncunun kalça dansının da takipçilerinden yorum alacağı kesin.

Döngel’in dans videosu yorum yağmuruna tutuldu

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Melisa Döngel, paylaşımlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Özal hayatını gözlerden uzak tutan güzel oyuncunun fiziğine de yorumlar geliyor.

Melisa Döngel Havuz Dansı

Son yaptığı imaj değişikliği ile oldukça konuşulan Döngel sosyal medyayı ikiye böldü. Saçlarının rengini açtıran ve platin sarısı olan Döngel’i beğenenler olurken bu tarzı kendisine yakıştırmayanlarda oldu. Eski saç rengi daha çok beğenilirken eskiye dönmesi gerektiği yorumları da yapıldı.

Melisa Döngel Bikini

Pek çok projede boy gösteren Melisa Döngel’in geçen günlerde yayınladığı videosu da oldukça ilgi görmüştü. Her paylaşımı olay olan oyuncunun makyajsız halleri de oldukça beğenildi. Paylaşım yaptığı bir videoda oldukça yorum alan oyuncunun o halleri Seda Sayan’a benzetildi. Güzel oyuncunun bu paylaşımına takipçileri, 'Seda Sayan'a benzemiş', 'Ne yaptın kendine Melisa' gibi yorumlarda bulundu.

Melisa Döngel Sarı Saçı

Arkadaşlarıyla tatil yapan Melisa Döngel, işine odaklandığını aşka ayıracak vaktinin olmadığını da söyledi.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal