Hadise paylaştı hayranları tanımakta zorlandı: Estetik kurbanı olan ünlü isimden ilk kare geldi

Geçtiğimiz haftalarda nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Hadise, son paylaştığı fotoğrafla gündem oldu. O Ses Türkiye yarışmasında takımında yer alan Aziz Kiraz’la paylaşım yapan Hadise’ye, ‘Tanımakta zorlandık, estetik kurbanı olmuş’ yorumları geldi.

16.06.2022-11:56 - (Son Güncelleme: 16.06.2022-11:56) Hadise paylaştı hayranları tanımakta zorlandı: Estetik kurbanı olan ünlü isimden ilk kare geldi

Mehmet Dinçerler ile olan birlikteliği ile gündemden düşmeyen Hadise, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla gündeme geldi. Öz kardeşim gibi dediği, bir dönem O Ses Türkiye yarışmasında takımında yarışan Aziz Kiraz ile fotoğrafını paylaşan Hadise’ye, hayranlarından yorum yağdı.

Aziz Kiraz

Estetikten tanınmaz hale geldi

Geçtiğimiz yıllarda O Ses Türkiye yarışmasında Hadise’nin takımında olan Aziz Kedi, geçirdiği estetik operasyonlarla tanınmaz hale geldi. Yarıştığı dönem Hadise’nin öz kardeşim gibi dediği Aziz Kiraz, yeni halini sosyal medya hesabından paylaştı. Hadise ile olan fotoğrafına binlerce yorum gelen Kiraz, ‘estetik kurbanı olmuşsun’ yorumlarına sitem etti. 

Hadise'den Aziz Kiraz paylaşımı

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal