Melis Sütşurup gelinliği gündem oldu!

Mustafa Sandal Melis Sütşurup ile hayatını birleştirdi. Geçtiğimiz günlerde düğünlerini geçekleştiren çift dünya evine girdi. Sütşurubun düğünde giydiği gelinliğin markası ve fiyatı çok konuşuldu. İşte o gelinlik…

11.06.2022-01:15 - (Son Güncelleme: 11.06.2022-01:15) Melis Sütşurup gelinliği gündem oldu!

Geçen hafta Roma’da evlenen Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup, bugün yakınlarının da katılacağı bir düğün gerçekleştirdi. Düğüne giydiği gelinlik ile peri kızı gibi olan Sütşurup’un gelinliğinin markası ve fiyatı merak edildi. 10 yıllık evliliği 4 yıl önce bitiren Mustafa Sandal, bu yıl Şubat ayında aile arasında bir nişan ile evliliğe adım attı. Roma’da kıydıkları nikahın ardından çift Marmaris’te bir düğün gerçekleştirdi.

Melis Sütşurup kimdir?

1989 yılında doğan Melis Sütşurup, bir butik sahibidir. Sütşurup’un daha önceki evliliğinden bir erkek çocuğu vardır. Dört yıldır birlikte olan çift uzun süre konuşuldu. Bir dönem ayrılık iddiaları dolanan çift bugün düzenlenen düğün ile dünya evine girdi.

Melis Sütşurup Gelinliği

Mustafa Sandal kimdir?

Erzincanlı bir baba ve Adanalı bir annenin çocuğu olan Mustafa Sandal 1970 yılında doğdu. İstanbul’da doğan Mustafa Sandal’ın dedesi de eski TRT sanatçılarındandır. İlkokulu Tarabya’daki Özel Dost İlkokulu’nda tamamlayan Sandal, daha sonraki eğitim hayatını İsviçre’de tamamlandı. Ortaokul ve lisenin ardından üniversite için ABD’ye giden ünlü sanatçı, New Hampshire Üniversitesi’nde eğitim aldı. Eğitiminde yarıda bırakan Musatafa sandal daha sonra yarım bıraktığı İşletme bölümünü İngiltere’de tamamladı. American College of London’da eğitimini tamamlayan ünlü sanatçı İngilizce, İtalyanca ve Fransızca dillerini biliyor. 99’da askerlik görevini bedelli olarak yapan Sandal’ın uçuş merakı da bilinmektedir. Bu nedenle pilotluk sertifikası bulunan Sandal, kendisini birçok açıdan geliştirmiştir.

Mustafa Snadal

90’lı yıllarda yaptığı besteleri birçok şarkıcıya veren Sandal, müzik piyasanda tanınan bir isim haline geldi. İlk stüdyo albümünü 1994 yılında Suç Bende ismi ile çıkaran Mustafa Sandal, tanınır bir sanatçı oldu. Daha sonra 1996 yılında Gölgede Aynı adı ile çıkardığı albümüyle de pek çok ödüle imza attı. 98 yılına geldiğimizde ise Detay adlı çalışması ile piyasada yer aldı. “Aya Benzer” isimli parçası oldukça çok bilinirken listelerde de bir numarada yer aldı. Bunun ardından Sony Music’le sözleşme yapan şarkıcı, “Araba” ve “Aya Benzer” parçalarıyla hem ülkemizde hem de yurt dışında tanındı.

2000 yılında Akışına Bırak adıyla çıkardığı dördüncü albümü takip etti. Çalışmalarına devam eden şarkıcı 2002 yılında Kop adlı albümüyle “En İyi Erkek Sanatçı” dalında ödül aldı. 2003 yılında Universal Music-Polydor etiketiyle Seven adlı çalışmasını dinleyicilerle paylaşırken 2004’te ise İste isimli albümünü yayınladı. Müziğe üç yıl ara veren şarkıcı, Devamı Var isimli çalışması ile piyasaya döndü. 2009 yılında çıkardığı Karizma adlı albümünden sonra 2011’de ise Gülben Ergen’le birlikte çıkardığı “Şıkır Şıkır” şarkısı en çok dinlenen parçalardan oldu. 2012 yılında 10. stüdyo albümü olan Organik’i çıkaran Sandal, 2013’te Tesir Altında şarkısını piyasaya sürdü.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal