Melike Öcalan kimdir, kaç yaşında, nereli? Melike Öcalan hayatı ve biyografisi

Hem sunucu hem de dizilerde oyuncu olarak karşımıza çıkan Melike Öcalan'ın kim olduğu ve kariyeri birçok kişi tarafından araştırmaya devam ediyor. 90'lı yılların en çok aranılan isimlerinden biri olan Melike Öcalan'ı birçok kişi de kendisinin hazırlayıp sunuculuğunu üstlendiği sabah programlarından tanıyor. Peki, Melike Öcalan kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Melike Öcalan hayatı ve biyografisi

12.05.2022-18:37 - (Son Güncelleme: 12.05.2022-18:37) Melike Öcalan kimdir, kaç yaşında, nereli? Melike Öcalan hayatı ve biyografisi

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile bir tartışma içine giren Melike Öcalan'ın biyografisi gündemin en çok konuşulan konularından biri oldu. Mehmet Ali Erbil'in bir dönemin aranan yüzlerinden Melike Öcalan'a karşı 'Elimi değdirdiklerim şöhret oldu ama bir sana elimi değdiremedim' şeklindeki ifadeleri Öcalan'ı şoke etti. 20 yıl gibi bir süredir bu sektörde olduğunu belirten Melike Öcalan, başına böyle birşey gelmediğini söyledi.

Mehmet Ali Erbil ile polemiğe giren Melike Öcalan'ın kim olduğu ve bu güne kadar hangi projelerde yer aldığı, yaşanan gelişmeler sonrası gündeme geldi. Çok sayıda kişi Melike Öcalan kimdir sorusuna yanıt ararken kaç yaşında, ve nereli olduğu da sorgulanmaya başlandı.

Melike Öcalan kimdir

Melike Öcalan kimdir, kaç yaşında, nereli?

19 Kasım 1979'da İstanbul'da doğan Melike Öcalan, 3 yaşında Yurdaer Doğulu Sanat Merkezi'ne gidi ve burada bale eğitimi aldı. Bale eğitimi aldığı sırada reklam teklifleri gelen Melike Öcalan, ilk olarak 'Evin yağı' reklamının yüüz oldu. Daha sonra Rama yağ markasının teklifini değerlendiren Öcalan'ın bu reklam için içlerinde Danimarkalı ve Hollandalı olmak üzere toplam 375 kız arasından seçildiği öğrenildi.

4 yıl boyunca Rama yağ markasının reklam yüzü olan Melike Öcalan, daha sonrasında 100'e yakın reklam filminde başrol oynadı.

Melike Öcalan kimdir

Sunuculuğa merak saran Melike Öcalan, ilk deneyimini ise 12 yaşında olduğu dönemlerde çocuk defilelerinde yaşadı. İpek'in Doğum Günü, Necip Fazıl Kısakürek'in Hayatı gibi kısa filmlerde rol alan Öcalan, aynı zamanda Sağlık Bakanlığı Temiz Eller Kampanyası'nın kısa filminde de rol aldı.

Henüz 17 yaşındayken kendisi programlar hazırlayan ve o programları sunan Melike Öcalan, uzun soluklu, başarı derecesi yüksek TV programlarına da imza attı. Akademi Kenter'den mezun olmasının hemen ardında çok istediği tiyatro sahnelerine geçen melike Öcalan 1996'de Sanem Çelik ile Luna reklamında da oynadı.

Melike Öcalan kimdir

2003 yılında evlendiği müzisyen Suat Suna ile 2008'de ayrılan melike Öcalan, sırasıyla 12'ye kadar, İki Afet Bol Muhabbet, Show Başlıyor, Sabah Melike'si, Sabah Keyfi, Magazin Forever isimli programlarda sunuculu yapmıştır. Melike Öcalan daha sonra Magazin Keyfi, Melike'yle Birlikte, Süper Sabah, A Magazin, Günaydın Türkiye, Melike ile Yeni Baştan programlarında da imza atmıştır.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal