Melek Mosso’nun sevgilisi var mı, kim? Serkan Sağdıç kimdir?

Ünlü şarkıcı Melek Mosso, farklı tarzı ve seslendirdiği şarkılarla en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Bir süredir Serkan Sağdıç ile bir birliktelik yaşayan Melek Mosso'nun klibinin bir tanesinde sevgilisine de yer verdiği öğrenildi. Peki Melek Mosso'nun sevgilisi Serkan Sağdıç kimdir?

14.05.2022-00:05 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-00:05) Melek Mosso’nun sevgilisi var mı, kim? Serkan Sağdıç kimdir?

Kendine has farklı tarzı ve aynı zamanda müziğe verdiği caz konsepti ile çok konuşulan Melek Mosso'nun hayatı en çok merak edilen ünlüler arasında yer almaya başladı. Kim olduğu ve nereli olduğu yönündeki bilgiler araştırılırken, ünlü şarkıcının sevgilisi olup olmadığı da sorgulanmaya başlandı.

İşte rock Müziğinin en sevilen isimlerinden olan Melek Mosso'nun bir süre önce ortaya çıkan sevgilisi Serkan Sağdıç hakkında bilgiler.

Serkan Sağdıç kimdir

Bir süredir birlikte olan Melek Mosso ve Serkan Sağdıç'ın Kuruçeşme'de bir mekanda basından habersiz eğlenmelerinin görüntülenmesiyle aşkları ortaya çıktı. Melek Mosso'nun herkesten gizli ilişkisini sürdürdüğü sevgilisi Serkan Sağdıç'ı bir klibinde oynattığı da öğrenildi. Yaşana bu gelişmelerden sonra sise ünlü sanatçının hayranları Melek Mosso'nun hayatında olan sevgilisinin kim olduğu yönünde meraklı aramaları hız kazandı.

Serkan Sağdıç kimdir

Serkan Sağdıç kimdir?

Ünlü şarkıcı Melek Mosso, yeni şarkısı “Kirpiklerin”'klip çekmek miçin kameralar karşısına geçti. Klipte sevgilisi Serkan Sağdıç’a rol veren Melek Mosso'nun klibi yayınlanır yayınlanmaz müzik listelerinin üst sıralarına yükseldi.

Melek Mosso’nun, klibinde de oynattığı yakışıklı oyuncu ile aşk yaşadığı ortaya çıkarken, şarkıcının hayranlarının Serkan Sağdıç aramaları bu söylentiler sonrası daha da bir hız kazandı.

Serkan Sağdıç kimdir

33 yaşındaki ünlü şarkıcı Melek Mosso ile Kuruçeşme'de bir mekanda görüntü veren Serkan Sağdıç'ın Melek Mosso'nun sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Çiftin romantik dansları aşklarını ele verirken, aslında oyuncu olan Serkan Sağdıç'ın hayatı merak edilmeye başlandı.

Serkan Sağdıç kimdir

2014 yılında Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik 4 filminde oynayan Serkan Sağdıç'ın yaşı ve nereli olduğuna dair henüz pek fazla bulunmazken ünlü şarkıcı Melek Mosso ile görüntü vermesi çok sayıda kişinin ilgisini çekti. Bir süredir ünlü şarkıcıyla bir birliktelik yaşayan Serkan Sağdıç'ın Melek Mosso'nun ‘Kirpiklerin’ isimli şarkısının klibinde de oynadığı ve orada iki sevgiliyi canlandırdıkları biliniyor.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal