Şarkılar Bizi Söyler 14 Mayıs konukları kim? Bu hafta Şarkılar Bizi Söylerde kimler olacak?

Kanal D ekranlarının çok sevilen eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları belli oldu. Her Cumartesi sevenlerinin karşısında yer alan program, her hafta birçok farklı ismi ağırlıyor. Bu hafta ise hangi isimleri ağırlayacağı merak konusu oldu. Şarkılar Bizi Söyler 14 Mayıs konukları kim? Bu hafta Şarkılar Bizi Söylerde kimler olacak? İşte detaylar...

13.05.2022-23:21 - (Son Güncelleme: 13.05.2022-23:21) Şarkılar Bizi Söyler 14 Mayıs konukları kim? Bu hafta Şarkılar Bizi Söylerde kimler olacak?

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin renkli sunuculuğuyla her hafta Cumartesi akşamları Kanal D ekranlarında yer alan programın bu hafta ağırlayacağı konukların isimleri belli oldu. Her Cumartesi farklı isimlerin yer aldığı programda keyifli anlar yaşanırken bu haftanın da konukların kim olduğu programın takipçileri tarafından merak edilir oldu. Bunun üzerineyse Şarkılar Bizi Söyler'in 14 Mayıs Cumartesi akşamı kimleri ağırlayacağı araştırılmaya başlandı. 'Şarkılar Bizi Söyler 14 Mayıs konukları kim? Bu hafta Şarkılar Bizi Söylerde kimler olacak?' gibi sorular sıklıkla arama motorlarında yer almaya başladı. İşte detaylar...

Şarkılar Bizi Söyler 14 Mayıs Cumartesi Konukları

Şarkılar Bizi Söyler 14 Mayıs konukları kim?

İlgiyle takip edilen Şarkılar Bizi Söyler adlı programa kimlerin konuk olacağının belli olmasının ardından bu konu üzerinde programın takipçileri tarafından araştırmalar yapılmaya başlandı. 14 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarındaki sevenleriyle buluşacak olan Şarkılar Bizi Söyler'in yayınlanacak bölümünde adeta bir arabesk gecesi yaşanacak.

Programın yayınlanan fragmanında bu haftanın ağırlanacak konuklarının ismi ve programın teması belli oldu. Arabesk şarkıların havada uçuşacağı bir bölümle yayınlanacak bölümde sevilen sinema sanatçısı ve tiyatrocu Ersin Korkut, şarkıcı Işın Karaca ve Hakan Taşıyan yer alacak.

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal