Meksikalı Ünlü Oyuncu Tania Mendoza Oğlunu Beklediği Sırada Suikasta Kurban Gitti!

Ünlü oyuncu Tania Mendoza yıllarca aldığı ölüm tehditlerinin ardından, oğlunu beklediği sırada öldürüldü. Motosikletli zanlı ünlü oyuncuya defalarca ateş etti. İşte habere ilişkin detaylar…

17.12.2021-11:56 - (Son Güncelleme: 17.12.2021-11:56) Meksikalı Ünlü Oyuncu Tania Mendoza Oğlunu Beklediği Sırada Suikasta Kurban Gitti!

Birçok dizi ve filmde rol alan 42 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Tania Mendoza’dan korkunç bir haber geldi. Yer aldığı dizi ve filmlerle adını duyuran Mendoza, 2010 yılında eşi ve çocuklarıyla kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından kaçırılmıştı. Büyük yankı uyandıran bu olaydan sonra Mendoza ve ailesinin kaçırıldıktan sonra darp edildiği de açığa çıkan oyuncu, yıllardır ölüm tehditi alıyordu. Başarılı oyuncu on yıl boyunca baş ettiği tehditlerin ardından, oğlunu beklediği sırada hayince öldürüldü. 

MENDOZA OĞLUNU BEKLERKEN ÖLDÜRÜLDÜ

Ünlü oyuncu Tania Mendoza, yıllar önce eşi ve çocuğuyla birlikte kaçırılmış, yüksek güvenlikli bir evde kapatılarak darp edilmişti. Burada öldüresiye dövülen çift daha sonrasında maskeli kişiler tarafından serbest bırakılmıştı. O günden sonra on yıl boyunca tehdit alan aileden Tania Mendoza, 11 yaşındaki oğlunun futbol akademisinden çıkmasını bekliyordu. Motosikletli zanlılardan biri kampüse girerek, oğlunu bekleyen Mendoza’ya defalarca ateş açtı. Silahlı saldırıya uğrayan Mendoza, sağlık görevlilerinin olay yerine gelmesine kadar yaşamını yitirdi. 42 yaşındaki Mendoza’nın aldığı ölüm tehditlrini birden fazla Morelos Eyaleti Başsavcılığına bildirdiği açığa çıktı. Ünlü oyuncunun şikayetinden sonra ise hiçbir kimsenin göz altına alınmadığı da belirtildi. Tania Mendoza’nın ölümünün ardından Meksika Başsavcılığı ise olay hakkında detay vermedi. Ünlü oyuncuyu kimin neden öldürdüğü hayranları tarafından merak edilirken, soruşturma ise sürüyor. Baba Mendoza’nın da herhangi bir tehdit alıp almadığı ise bilinmiyor. 

tania

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal