Meksika'da Genç Bir Çocuk Annesinin Gözü Önünde Yakılarak Öldürüldü!

Meksika'da öfkeli kalabalık organ mafyası sandığı amca ve yeğenini annesinin gözü önünde yakarak öldürdü. Öldürülen kişilerin olayla alakalarının olmadığı öğrenildi.

12.11.2018-16:00 - (Son Güncelleme: 12.11.2018-16:03)

Meksika'nın Pueblan eyaletinde yer alan Acatlan şehrinde vatandaşlar, 21 yaşındaki hukuk öğrencisi Ricardo Floresve 43 yaşındaki amcası Albert Flores'i organ mafyası mensubu sanıp önce linç ettiler sonra canlı canlı yaktılar.

ÜÇ ÇOCUĞUN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Birkaç gün önce şehirde yaşları 4, 8 ve 14 olan üç çocuğun cansız bedeni bulundu. Öldürülen çocukların iç organlarının çalındığı belirlendi.

AMCA VE YEĞEN GÖZALTINA ALINDI

Amca ve yeğen kuyu malzemesi almak için geldikleri şehirde huzursuzluk çıkardıkları nedeni ile polis tarafından gözaltına alındı.

İNSANLAR, KATİL ZANLISI SANDILAR

Amca ve yeğenin polis tarafından polis merkezine sevk edildiğini gören bazı kişiler, amca ve yeğenin öldürülen çocukların katilleri olduklarını zannedince WahtsApp üstünden herkese 'çocuk katilleri polis merkezinde' diye mesaj yolladı. Kısa zaman içinde yüzlerce vatandaş polis merkezinin önüne toplanıp zorla içeri daldılar. Amca ve yeğeni zorla dışarı alan kalabalık linç ettikten sonra üstlerine benzin döküp yakarak öldürüldü.

ANNESİ OĞLUNUN ÖLDÜRÜLMESİ CANLI YAYINDA İZLEDİ

Kalabalıktan bazıları amca ve yeğenin linç edilmelerini alkışlar ile destek verirken kalabalıkta bazıları linç olayını Facebook'tan canlı verdi. Bu esnada öldürülen Ricardo'nun annesi canlı videoyu seyrederken linç edilen şahsın oğlu öldürüleceğini görünce videoya "Hayır oğlum şucsuz" yorumlarını yapmasına karşın kalabalık amca ve yeğeni katletti.

AMCA VE YEĞEN SUÇSUZMUŞ

Olay ile alakalı soruşturma açan polis, amca ve yeğenin kaçırılan çocukların öldürülmesi olayına karışmadığı ve başka bir suçtan sebeple polis tarafından gözaltına alındıklarını ifade etti. Polis, ayrıca olay ile alakalı 9 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal