Meksika'da Freni Patlayan Tır 4 Kişinin Ölmesine Sebep Oldu

Meksika’nın Jalisco eyaletinde şehirlerarası gişelerde freni patlayan tır, sıra bekleyen araçlara çarptı. Kazada 7 araç zarar görürken, 4 kişi öldü 8 kişi de yaralandı.

30.06.2021-14:00 - (Son Güncelleme: 30.06.2021-14:04) Meksika'da Freni Patlayan Tır 4 Kişinin Ölmesine Sebep Oldu

Meksika'nın Jalisco eyaletinde yer alan Guadalajara ile Lagos de Morena şehirleri arasında ki otoyolda bulunan Jalostotitlan gişelerinde bir freni patlaması sonucunda âdeta dehşet saçtı. Jalisco Eyaleti Sivil Savunma ve İtfaiye Biriminden aktardığı bilgiler dahilinde, gişelere yaklaştığı anda freni patlaması sonucunda tır önce bir kamyonete çarptı, yükünün ağır olması nedeni ile hızını alamadı, daha sonra sözü edilen tır çarpışmanın ardından gişelerde ödeme için sıra bekleyen diğer araçlara da çarptı. 7 aracın ağır hasar gördüğü kazada 4 kişi yaşamını yitirirken, 8 kişi de ağır bir şekilde yaralandı. Otoyolda çalışan görevlilerin olayı ihbar etmesi üzerin olay yerine gelen sivil savunma ve itfaiye ekipleri, cesetleri parçalanmış bir şekilde araçlardan çıkardı.

BİRİ ERKEK 4 KİŞİNİ HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine intikal eden ekipler içerisinde yer alan adını açıklamayan bir itfaiyeci, “Olay yerine vardığımızda 8 küçük araç, 3 nakliye aracı ve 2 ağır aracın dahil olduğu kazada yaptığımız tespite göre 6'sı hafif, 2'si orta derecede olmak üzere toplam 8 yaralının olduğu ve maalesef biri erkek 3'ü kadın 4 kişinin de hayatını kaybettiği bir trafik kazası meydana geldi” dedi.

Tır sürücüsü gözaltına alınarak hakkında yasal işlem başlatıldı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal