Meksika'da acil iniş yapan uçak plaja daldı: Bir kişi hayatını kaybetti!

Meksika'da skydiving (gökyüzü dalışı) sporuyla uğraşan 5 kişiyi taşıyan uçak, plaja acil iniş yaparken bir kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Olayın detayları ve kazanın nedenleri henüz netlik kazanmış değil. İlgili birimler tarafından yapılan incelemeler devam ediyor.

12.02.2024-10:33 - (Son Güncelleme: 12.02.2024-11:54) Meksika'da acil iniş yapan uçak plaja daldı: Bir kişi hayatını kaybetti!

Meksika'nın Oaxaca eyaletinde, skydiving (gökyüzü dalışı) sporuyla uğraşan 5 kişiyi taşıyan bir uçak, plaja acil iniş yaptı. Ancak, acil iniş sırasında bir kişi hayatını kaybetti. Olayın detayları ve kazanın nedenleri henüz netlik kazanmış değil. İlgili birimler tarafından yapılan incelemeler devam ediyor. 

Acil inişte bir kişi hayatını kaybetti

Meksika'nın Oaxaca eyaleti yetkilileri, 4 Kanadalı ve 1 Meksikalı sporcuyu taşıyan bir uçağın ülkenin güneyindeki bir plaja acil iniş yaptığını açıkladı. Acil iniş sırasında plajda bulunan bir kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Uçaktaki mürettebatın tedavi altına alındığı ve durumlarının "stabil" olduğu ifade edildi. Yetkililer, uçağın neden acil iniş yaptığına dair henüz bilgi vermedi. Olayla ilgili detaylı inceleme devam ediyor.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal