22.04.2022-10:04 (Son Güncelleme:27.07.2022-13:42)


1

Kale uzun yıllar ona emanet

Kale uzun yıllar ona emanet

Galatasaray'ın uzun yıllar kalesini koruyan ve gösterdiği performansla gerek sarı kırmızılı taraftarların gerek diğer taraftarların beğenisini kazanan file bekçisi Fernando Muslera hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı.



2

Geleceği merak konusu

Geleceği merak konusu

Yıldız kalecinin futbolu Galatasaray'da bırakıp bırakmayacağı herkes tarafından çok büyük merak konusu.



3

Meksika'dan taliplisi var

Meksika'dan taliplisi var

Öte yandan Fernando Muslera ile ilgii sürpriz gelişmelerde yaşanmakta. Son olarak kaleciye sürpriz bir talip olduğu öğrenildi. Meksika ekibi Necaxa'nın başarılı file bekçisinin transferi için temaslara başladığı aktarıldı.



4

Gelişmeler herkese sürpriz oldu

Gelişmeler herkese sürpriz oldu

Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera ile ilgili yaşanan gelişmeler herkese sürpriz olmuş durumda. Son olarak kaleciye çok uzaklardan bir talip olduğu öğrenildi.



5

Transfere önem veriyorlar

Transfere önem veriyorlar

Meksika takımı olan Necaxa'nın kalecinin transferine önem verdiği ve temaslara başladığı öğrenildi. Sarı kırmızılılar ve Fernando Muslera ile kulübün temaslara geçtiği aktarılırken, transferin nasıl sonlanacağı ise merak konusu olmuş durumda.



6

Gözler Uruguaylı'nın üzerinde

Gözler Uruguaylı'nın üzerinde

Bu anlamda transferde yakın zamanda önemli gelişmelerin olabileceği söz konusu. Bu nedenle gözler Uruguaylı kaleciye çevrildi.



7

Ciddi sakatlık yaşadı

Ciddi sakatlık yaşadı

Sezon başında formsuz durumu ile dikkat çeken file bekçisi ardından çok ciddi bir sakatlık geçirdi. Yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre sahalarda olmayan Fernando Muslera sahalara geri döndü.



8

Hırsı alkış alıyor

Hırsı alkış alıyor

Son karşılaşmalarda ise hırslı oyunu ile taraftarlarından alkış aldı. Son olarak ise başarılı file bekçisi ile Meksika ekibi Necaxa'nın ilgilendiği öğrenildi. Bu anlamda yakın zamanda kaleci ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanabilir.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR