22.04.2022-09:11 (Son Güncelleme:24.06.2022-16:31)


1

Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın önümüzdeki eski takımından yıldız ismi kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Fenerbahçe'den eski öğrencisini kadrosuna katabilmek adına yönetime talimat verdi.



2

Portekizli teknik adam 2. kez çok büyük umutlarla Fenerbahçe'nin başına gelmişti. Fakat gösterdiği performansla beklentilerin çok altında kalmıştı. Fenerbahçe'de sezon başında şampiyonluk yarışından kopulması sonrası Portekizli ile yollar ayrılmıştı.



3

Teknik adam Fenerbahçe sonrası ise kariyerine Brezilya ekibi Corinthians'ta devam ediyor. Brezilya ekibinde ise teknik adamdan flaş hamleler gelmekte. Son olarak Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'den Bright Osayi Samuel'i kadrosuna katmak istediği öğrenildi.



4

Son gelen bilgiler doğrultusunda Brezilya ekibi Corinthians'ın çalıştıran Vitor Pereira Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Samuel'i transferde gözüne kestirdi ve yakın zamanda futbolcu için Fenerbahçe'nin kapısının çalınmasını istiyor.



5

Bu anlamda futbolcu için Brezilya kulübünün Fenerbahçe ile temaslara geçmeye hazırlandığı belirtilmekte.



6

Yaşanan gelişmeler ise taraftarların oldukça ilgisini çekmiş durumda.



7

Öte yandan Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Osayi Samuel gösterdiği performansla alkış almakta. Futbolcu son maçlarda oynadığı etkili futbol ile Fenerbahçe taraftarlarının sevgisini kazanırken, pek çok önemli takımın da transfer listesine girmiş oldu. Bu anlamda futbolcu ile ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin yaşanması söz konusu.



8

Nijeryalı oyuncu kariyerine İngiliz ekibi Blackpool'da başlamış. Ardından bir başka İngiliz takımı QPR'ya transfer olmuştu. İngiltere'de gösterdiği performansla Fenerbahçe'nin dikkatini çekmişti. Sarı lacivertlilerin ise geçen sezon ara transfer döneminde kadrosuna katılmıştı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR