Mehmetçik terör yuvalarını yerle bir etti: 16 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı’ndan (MSB) yapılan açıklamada, Suriye’nin kuzeyindeki Tel Rıfat ve Münbiç bölgesinde 16 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Bölgede etkisiz hale getirilen terörist sayısı 57’ye çıktı.

15.06.2023-11:00 - (Son Güncelleme: 15.06.2023-17:24)

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye’de gerçekleştirilen başarılı operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Milli Savunma Bakanlığı’ndan (MSB) yapılan açıklamada, Suriye’nin kuzeyindeki Tel Rıfat ve Münbiç bölgesinde 16 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

16 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Tel Rıfat ve Münbiç bölgesindeki terör hedeflerini yerle bir eden Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 16 teröristi daha etkisiz hale getirdiğini açıkladı.

MSB Son Dakika

Bölgede etkisiz hale getirilen terörist sayısı ise 57'ye yükseldi.

MSB'den yapılan açıklamada, "Mehmetçik, saldırı gerçekleştiren teröristlerin inlerini başlarına yıkmaya devam ediyor. Tel Rıfat ve Münbiç bölgesindeki terör hedeflerini yerle bir eden Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, 16 teröristi daha etkisiz hâle getirdi. Bölgede etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 57'ye yükseldi" ifadeleri kullanıldı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal