Mehmet Zeki Çelik'e Arsenal Kancası!

Milli futbolcumuz Mehmet Zeki Çelik için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal talip oldu. Transfer hedefleri arasında ilk sıralarda yer alan Zeki Çelik için İngilizler iyi bir bonservis ücreti ödemeyi gözden çıkardı.

08.04.2021-14:38 - (Son Güncelleme: 08.04.2021-14:38) Mehmet Zeki Çelik'e Arsenal Kancası!

Bursaspor alt yapısından yetiştikten sonra 1.25 milyon eurluk bonservis ücreti ile birlikte TFF 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor'a transfer olan ve kulübünde gösterdiği harika performansın ardından potansiyelini tüm Avrupa'ya ispatlayan Mehmet Zeki Çelik, 2018-2019 sezonunda 2.5 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'in yolunu tutmuştu. Lille'de gösterdiği harika performansın ardından A Milli Takım kadrosuna kadar yükselen Zeki, kulübünde de ilk 11'in vazgeçilmez isimlerinden birisi haline gelmişti. 

Şu anda güncel piyasa değeri 20 milyon euroya yaklaşan Mehmet Zeki Çelik için birçok Avrupa kulübü, Lille ile temas halinde.

24 yaşındaki Mehmet Zeki Çelik, bu sezon sakatlık ve koronavirüs süreci nedeniyle birkaç karşılaşmada forma şansı bulamayan Zeki, 22 karşılaşamada forma şansı bulurken 1 gol ve 2 asistlik bir katkı sağlamıştı.

İngiliz basını Premier Lig devi Arsenal'in teknik direktörü Mikel Arteta'nın, milli futbolcumuzu yaz transfer dönemi için listesine eklediğini yazdı.

Maddi açıdan şartların uygun olması durumunda Zeki Çelik'in, önümüzdeki sezon Londra ekibinin kadrosunda olabileceğinden bahsedildi.

Arsenal'in Lille kulübü ile temaslara geçtiği öğrenilirken ilk yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal