İrfan Fenerbahçe'de İlk 11'e Geri Dönüyor

Denizlispor maçında sonradan oyuna giren Milli yıldız, performansıyla teknik heyetin beğenisini topladı. Emre Belözoğlu şimdi, İrfan Can’ı Yeni Malatya karşısında ilk 11’de oynatmanın yolunu bulmaya çalışıyor.

08.04.2021-13:57 - (Son Güncelleme: 08.04.2021-13:57) İrfan Fenerbahçe'de İlk 11'e Geri Dönüyor

Sarı-Lacivertliler’de geniş kadro, teknik adamların seçim yapmasını zorlaştırıyor. Erol Bulut bu konuda zaman zaman sıkıntı yaşamıştı. Şimdi Emre Belözoğlu da bu tatlı derdi yaşamaya başladı. Denizlispor maçında 63. dakikada oyuna giren İrfan Can Kahveci, sergilediği performansla göz doldurdu. Milli futbolcunun attığı harika gol, top ofsayttaki Samatta’nın şortuna değdiği için iptal edildi. İrfan, oynadığı futbolla ilk 11’e girmeyi hak ettiğini düşünülüyor. 40 yaşındaki çalıştırıcı da öğrencisine Yeni Malatya karşısında forma vermek istiyor.

İRFAN SAĞ KANATTA OYNAYACAK

Emre Belözoğlu, İrfan Can Kahveci’ye ilk 11’de yer arıyor. Denizlispor maçında sürpriz bir şekilde 11’de görev yapan Sinan Gümüş, beklentilerin çok altında kalması sebebi ile İrfan’ın, Sinan’ın yerini kapması en muhtemel senaryo olarak gözüküyor. Bu durumda Dimitris Pelkas’ın yine kanada geçmesi ve forvet arkasında 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun oynaması bekleniyor. Ancak Osayi Samuel de ilk 11’i zorlayan bir başka isim konumunda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal